| curlyhair a întrebat:

Am o prietena care cred ca ea doar isi bate joc de mine si vreau sa-i spun ca nu vreau sa mai fim prietene fara sa se supere...Imi sugerati voi cum sa-i spun?

8 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Pai daca isi bate joc de tine nu cred ca o sa sufere prea mult. spune-i numai vreau sa fim prietene asa e cel mai bine numai vreau sa iti bati joc de mine ce crezi ca nu mi-am dat seama.aa si FACI F BINE K NU VREI SA AI PRIETENI DIN ASTEA bravo:*

| brandiburu a răspuns:

"Cred ca ar fi cel mai bine sa ne vedem fiecare de vietile noastre. Separat".
Foloseste un ton foarte calm dar hotarat. O sa se supere oricum dar mai bine ii spui asa decat sa ii dai impresia ca stai sa te milogesti de ea sa inteleaga. In acel caz isi va pune ambitia sa iti demonstreze ce om de nimic esti tu si cat de importanta era ea ca prietena pentru tine.

| SamSon a răspuns:

Pai nu e bine sa te certi cu prietenii.
Probabil trece printr-o perioada mai rea.iar daca doar incearca sa rada de tine spune-i direct fara nici o rusinare.
parerea mea e ca nu e bine sa te certi cu prietenii.
Succes

| Jadis a răspuns:

De ce vrei sa nu se supere? Ea nu te-a suparat destul? In primul rand aia nu se poate numi prietena. Bun daca vrei sa fii directa, tupeista si stapana pe tine poti proceda astfel:-M-am saturat sa iti bati joc de mine. Asta e rasplata mea pentru ca ti-am fost o prietena buna? Esti de neiertat. Nu mai vreau sa fim prietene. Nu esti demna de mine. Daca vrei sa fii respectata, respecta! (ceva de genu gasesti tu...). Apoi daca vrei sa o iei mai usor poti proceda astfel: Intreaba dc isi bate joc de tine (poate are un motiv, poate i-ai facut ceva si nu stii, poate unii colegi iau zis fetei ca u ai barfit-o). Daca iti zice motivul incearca sa discutati pe baza asta, cere-ti scuze, spune-i ca nu vrei so pierzi bla bla bla... Daca nu iti zice motivul atunci spune-i: Orice as fi facut sa stii ca imi pare rau esti prietena mea si nu as face nimic ca sa te supere. Orice ti-ar fi spus altii despre mine sunt minciuni ei vor doar sa ne desparta.

Acum u alegi km vrei sa abordezi problema! Dar mai sigur ar fi prima varianta laughing. Sa vezi dupa aia cum va umbla dupa tine sa iti ceara scuze. Asa ii castigi respectulwinking

| aneta a răspuns:

Pai dar daca ea isi bate joc de tine nu cred ca merita sa iti faci griji pentru ca sa ii spui chiar atat de frumos chestia asta.in fine.nici nu e nevoie sa ii psui nimic.incet incet indeparteaza-te de ea.si isi va da ea seama ca vrei sa rupi relatia dintre voi

| cosmin_1969 a răspuns:

Buna elena kiss dp parerea mea ar trebui sa stai cu ea de vorba si sa-i explici... ea oricum o sa para suparata dar asta e viata... eu asa fac mereu cand intalnesc probleme de genul astawinking

| SmileyLo a răspuns:

Stai putin ea isi bate joc de tine si tu nu vrei ca ea sa se supere?laughingAm avut si eu o prietena de asta si desigur am suportat-o cat am suportat-o si gata mi-a ajuns i-am spus totul pe fata mi-a luat si cel mai bun prieten si eram distrusa si am scapat de ea.Sincer a zis ca nici nu i-a pasat macar de prietenia noastra oameni falsi.Asa ca spune-i tot ceea ce ai de spus in fata si nu te uita in urma!winking :*

| Simpluuu a răspuns:

Iao incetu cu incetu... spune-i : de ce te porti asa de urat cu mine ca nu tiam facut nimic? si daca ea nega aceasta fapta spune : atunci de ce iti bati joc in felu asta de mine? mi-a spus cineva ca tu tiai batut joc de mine... nu stiu alceva dar sper ca te-am ajutat!happy si eu sunt in aceasiituatie dar cu o fata f f f agresiva te rog da-mi funda ca nu am decat una plss