Pai, poti sa ii trimiti mesaj, sau sa o suni si sa ii spui :" De ce faci asa?, pe mine nici nu ma mai bagi in seama. Si cu ceilalti stai mereu."
Stiu cum e sa iti pierzi o prietena buna am avut si eu, eram prietena cu ea de la 1 an, si s-a dus
Sau, poti sa faci in asa fel incat sa nu iti mai pese. Sa iti gasesti activitati.
De exemplu:
-sa desenezi in natura;
-sa iti pui postere prin camera;
-sa faci albume cu poze;
-sa iesi cu alti prieteni;
-sa te duci in oras;
-sau sa te duci la cumparaturi cu mama ta.
Oricum, chiar daca vei face alte activitati nu o sa uiti asa de usor. Dar, macar pentru un timp. Si ai sa vezi ca ai sa ajungi sa urasti. Si mie asa mi s-a intamplat. Si de la iubire, plansete am ajuns la ura.
Sper ca te-am ajutat!
Daca mai ai si alte intrebari, poti sa imi dai mesaj.
Peace^^♥
Eu zic ca ei ii place de el , deci ai putea sa o intrebi daca ii place sau nu de el, ce are cu tine, de ce nu te baga in seama?!
Eu, in locul tau, asa faceam. o intrebam in fata tot ce aveam de intrebat!
Pai s-a indragostit...Asa se intampla cand te indragostesti, dar peste cativa ani cand se plictiseste de el, iti garantez ca o sa vina la tine
Asa mi-s-a intamplat si mie...dar eu i-am facut asta prieteni mele...si am vorbit..si am rezolvat
Pai ar trebui sa-i dovedesti ca iti este bine fara ei... pentru ca daca o sa faci asta o sa le fie bine si n-o sa reziste sa se intoarca la tine! Sper ca va merge draguto!