| doraz a întrebat:

am o prietena de cand eram mica. Ne-am inteles tot timpul bine, chiar daca ea e mai putin vorbareata, nu e usor de impresionat si alte lucruri din astea. Acum 4 ani cand am intrat la licee diferite, relatia noastra a devenit mai rece, in sensul ca vorbeam in continuare, dar foarte putin, pe mess "cf? ce ai mai facut? si alte chestii din astea marunte".

Ma ajutat cand am avut nevoie cam tot timpul, nu pot sa ma plang, chiar daca v-am zis, felul ei e sa fie mai rece asa. Deci, cum spuneam, de cand a intrat la liceu, si-a facut pe acolo alte prietene iar eu am trecut pe loc secund ca sa zic asa. Adica mai mult cu ele iesea in oras, era si normal intr-un fel sa se vada cu ele pentru ca stand zi de zi in aceeasi clasa si fiind prietene e normal sa te apropii de acele persoane.

Intrebarea mea este, cum as putea sa o recastig? Adica daca eu nu o sun ea nu ma suna, dar pe mess, recunosc, cand vorbim, cel mai des ma abordeaza ea(dar aceleasi intrebari: buna, cf, eu ies, pa). Cuma s putea sa fac sa fim din nou apropiate, data fiind firea ei mai rece?

8 răspunsuri:
| StilSanatos a răspuns:

De multe ori asteptam k celalalt sa faca primul pas, poate la randul ei si prietena ta gandeste acelasi lucru k tu te-ai indepartat.trebuie sa cauti metode de a intetine prietenia voastra. poti sa o cauti tu, sa mergi la ea acasa si sa-i spui hai sa iesim la o plimbare, sau hai k fac cinste cu o inghetata.de multe ori e mai bine sa facem gesturi spontane, fara sa fie planificare cu zile inainte.ca sa vada k te gandesti la ea chiar daca nu ati vb pe mess nu stiu cat inainte.sau poti sa-i cumperi un lantisor ceva, sa isi aminteasca mereu de tine. poti sa cumperi medalioane din alea sub forma de inima care e o inima impartita in 2, jumatate o pastrezi tu jumatate prietena ta. daca vrei ca sa se schimbe ceva, fa tu primul pas. uneori asa e mai bine.

| sabin89 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa faci exact ce a facut ea. Esti la un alt liceu, apropie-te de fetele de la tine din clasa. E cel mai firesc asa. Iar pe ea, consider-o tot prietena, dar o prietena pe care o vezi mai rar, pentru ca asa sunt noile conditii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic mai simplu, spune-i senimentele tale fata de ea si vezi cum reactioneaza

| frikk a răspuns:

Off off voi fetelor e ceva ce este numit destin in copilarie esti impreuna dar la batranete vine si despartirea. cam acelasi lucru faci copii dar cand cresc trebuie sa plece copii de langa parintiiwinking fruntea sus nu este sfarsitul epoci:*

| Diia94 a răspuns:

Dar...dc nu iesiti mai multe prin oras? Voi si pr voastre dl sc ...si asa se face gasca marewinking

| danielavinca a răspuns:

Poti incerca si bob dar si in scari, cred ca ti-ar sta bine cu ambele

| TovarasuLyn a răspuns:

Probabil si ea vrea sa stie acelasi lucru.
Pur si simplu sun o si intreab o :"Iesim si noi?"
Apropiete de ea

| kiddutsa01 a răspuns:

Incearca sa o inviti prin oras happy si gaseste subiecte comune sa discutati pe mess. sa puteti sa radeti, sa va simtiti bine. e greu sa recastigi o prietena. e adevarat, dar daca tii la ea poti ca sa o suni. sa ii vorbesti de relatiile tale de cine iti place. etc etc. tongue daca ea este o fire mai rece incearca sa faci tu primul paswinking nu ai ce pierde. happy