Pey inseamna ca e genul de tipa care adora sa fie in centrul atentiei atunci cand este alaturi de multe persoane si poate fata de tine vrea sa para mult mai in fata...are un temperament diferit d tine hm dc nu incerci sa ii spui ce te framanta
Si eu am patit asta de multe ori.Incearca sa te distantezi putin de ea,sa vada cum e fara tine si sigur isi va da seama ca tu esti cea mai buna prietena ai ei,nu colegii vostri.
Sau incearca sa vorbesti cu ea si sa-i spui ca te deranjeaza si daca nu se schimba nimic,renunta la prietenie, fa-ti alta prietena buna, desi e greu si trist cand se strica o prietenie buna.
Hmmm...Asta numesti tu prietena adevarata:Oclar ca e cu 2 feteam patit-o si eu de atunci nu mi-a mai trebuit.Mult mai bine ma inteleg cu baietii decat cu fetelebaietii te accepta asa cum esti pe cand fetele.pfaii.mai ales daca esti mai slaba sau mai frumoasa decat o pretena zic asa.tu iti dai seama cata invidie are aia pe tine.am patit-o e mult de povestit.ai grija!
Pai.Ea cande cu tine cauta distractie.Cand vin colegi...te lasa presupun! Apoi se intoarce la tine [Am patit-o dar acum am eliminat-o cum ar veni din viata mea] P.S Sunt oameni care au 2 fete
anonim_4396 întreabă: