Alte rude nu mai are? Daca nu, de ce nu o iei la tine o perioada, vorbeste cu mama ta despre situatie si roag-o sa te lase sa o iei la tine.Sau la scoala, nu aveti camin? Cand mama ei va inceop sa ii duca dorul isi va dori ca ea sa se intoarca, altfel nu poate fi numita mama.Imi pare sincer rau, nu stiu ce as mai putea sa iti ic mai mult, nu ma prea pricep la asemenea situatii
Draga mea, parerea mea e ca acest caz este foarte grav.In cazut acesta, spune-i prietenei tale sa plece la tatal ei, pentru ca nimeni nu spune ca un copil trebuie sa fie tratat in conditiile astea daca nu are legaturi negative. Spune-i sa se mute cu tatal ei in alta parte, tatal ei a divortat de mama ei? daca da.atunci a plece la el, de ce dracu mai sta acolo?
Nu-l cunoaste.Mi-a povestit odata ca tatal ei cand era mica a aruncat-o pe jos si era sa moara.
Grea e situatia ei, dar poate reusesti tu sa o ajuti. Totusi, sa nu sune la protectia copilului, ca cei de acolo nu fac mare lucru, o trimit la orfelinat unde poate fi batuta, violata si astfel de lucruri.
Pentru inceput, voi doua va intelegeti bine din cate-mi dau seama, nu cred ca zice la multa lume ce se intampla, asa ca e bine sa o susti, dar sa nu-i spui ca-ti pare rau, ca ti-e mila sau ca o intelegi. Crede-ma, am trecut si eu prin multe si nu te simti bine cand cineva iti spune astfel de lucruri.E de ajuns sa o incurajezi si ea isi va da seama ca incerci sa o ajuti.
Ar trebui sa-i gasesti o ocupatie, desenatul, dansul, ascultatul muzici, facutul pozelor, plimbarile, ceva care sa o faca sa uite de probleme, sa-i ocupe timpul.
Alta sugestie ar fi sa se duca la o prietena sau la o ruda, daca mai are vriuna.
Scuze pentru romanul meu, si daca-mi mai vine ceva in minte o sa postez, pe mine chiar ma induioseaza astfel de persoane. Sa aveti noroc amandoua si multa bafta :*
P.S. Cati ani aveti?
Mai, e complicata treaba... Singurul lucru care-i ia durerea e creativitatea. N-are nici un talent? Sa cante, sa deseneze, sa danseze, ceva? Daca nu-i plac chestiile astea, da-i sa asculte ceva sa-si ingroape suferinta in muzica. In general rock-ul e foarte tare la capitolul asta.
In primul rand ar trebui sa anunte cineva autoritatile si protectia copilului, ar putea sa o salveze ei de acolo....in al doilea rand ar putea pleca de acolo si sa stea la o prietena ca tine de exemplu care sa o ascunda ...vedeti cum faceti mult noroc:*:*
Sa nu sune la protectia copilului
ca aia nu fac decat sa ii dea o amenda mameisi so ia pe prietena ta la orfelinat unde va fi batuta(poate si violata)
si in Romania dureaza 2 ani procesul de adoptie + inca 1-2 ani sa vrea cineva sa te adopte