| BellaMarie a întrebat:

Am o problema.
Aseara i-am spus baiatului de care imi place ce simt pentru el si s-a bucurat azi.Nu a mai vorbit cu minestraight face
Oare ii era rusine?
Funda:]

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Poate l-ai luat prin surprindere cu mărturisirea ta și se simte ușor stânjenit sau presat. Poate el te vedea doar ca pe o amică și nu se aștepta la așa ceva. Sau poate și-a pierdut interesul odată ce te-a cucerit.
Dă-i timp să se acomodeze cu ideea și să-și dea seama dacă simte și el ceva pentru tine! Așteaptă să vină el la tine! Dacă nu va apărea, înseamnă că nu este interesat (suficient) sau nu-i permite timiditatea să facă următorul pas. Lasă timpul să se așeze peste voi! Nu te grăbi să tragi concluziile! Baftă!

5 răspunsuri:
| tensazangetsu a răspuns:

Cred ca s-a dus sase inbete de fericire...dai oleac de timp nu in fiecare zi o persoana iti zice in fata ca te iubeste

| andreistr a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie insa cred ca i e rusine si mie mi-a fost un pic rusine cand o fata mi-a spus ce simte pentru mine si eu simteam acelasi lucru dar imi era rusine sa ii spun ♥♥♥☺☻

| ArTuR10 a răspuns:

Lui nu-i este rusina, pur si simplu ii trebuie timp sa analizeze situatia. poate esti prea buna pentru el si nu-i vine sa creada ca-l placi. asteapta ce degraba iti va raspunde singur

| angel09 a răspuns:

Buna! nu cred ca ii era rusine daca zici ca s-a bucurat cand i-ai spus asta... poate e mai timid sau poate nu stie ce ar trebui sa faca.Baietii se simt intimidati de fetele curajoase si tu cu siguranta esti curajoasa.Incearca sa vorbesti cu el sa vezi care e motivul.Bafta!

| taxy2heaven a răspuns:

Cred ca l-ai speriat sincer, baietii greu isi dezvaluie sentimentele si au nevoie de timp sa o faca ''curaj'si putin tupeu.Si apoi l-ai luat ca din oala daca te-ai dus si pur si simplu i-ai spus ce simti.