| ButterflyButterfly a întrebat:

Am o problema: azi am luat un 6 la fizica. Nasol nu? M-a scos l-a o problema foarte grea. Nimeni din clasa nu stia sa o faca. Inaintea mea a iesit o colega (sunt a doua in catalog) care a stiut aproape tot inclusiv teoria si i-a dat 7. Eu cred ca merita 8.50, caci s-a descurcat bine. Sa revenim. Am stiut teoria ca apa. La problema nu am stiut sa fac un calcul final si am gresit o litera sau doua. Acum adevarata problema este: cum sa-i spun mamei despre acest 6? Cum sa-i spun sa nu se supere, deoarece mai mereu este...suparata, stresata si rareori prind un moment bun? Multumesc anticipaaat :*

Răspuns Câştigător
| JustMe34 a răspuns:

Chiar e nasol da mai toti am patit chestia asta:sa luam note mici pe nedrept.Eu as zice sa ii spui asa:revoltata, incruntata cum poti tu mai bine: "deci mami profu/profa de fizica e dusa cu capu.A scos-o pe o colega la tabla si i-a dat 7 chiar daca stia de 9.Cred ca era suparat rau inainte sa vina la ora.Iti dai seama, colega mai ca plangea. Apoi m-a scos pe mine..ca na is a doua(nu te puteai casatori cu unu cu t? laughing sa nu zici astawhistling ).I-am zis aproape tot perfect, eu zic ca meritam un 8-9.Pe cand el mi-a dat 6? Am fost extrem de suparata si necajita dar m-au incurajat si colegii care au zis ca profu e nebun."winking

3 răspunsuri:
| Pikaciuuu a răspuns:

Pai nu cred ca ar fi trebuit sa iti dea 6, daca tu consideri ca ai stiut mai mult de aceasta nota! big grin si noi avem o profa de fizica chatterbox dar ea nu te scoate la tabla sa iti dea nota mica raised eyebrows iti zice : Taci ma nesimtitule ca iti dau 2 raised eyebrows, sar de obicei o lasam sa treaca nota in catalog straight face unii ii spun ca ma duc la domnul director si vin cu mama chatterbox Acum eu cred ca trebuie sa ai incredere in tine, ca pana la urma tot va afla straight face spune`i ca tu crezi ca ai luat nota nu pe merit big grin

| supradozadenebunie5 a răspuns (pentru Pikaciuuu):

Sunt de aceiasi parere

| DenisejUSTmE a răspuns:

Ar fi bine sa-i spuiwinking, sa-i explici cu frumosul, si o sa inteleaga, deoarece e mama, chiar daca are probleme...Va intelege, sunt sigura. Nu te mai teme, si eu am luat note mai mici...straight faceDar, asta e. Succes! Sper ca te-am ajutat. happy