anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU!
Am o problema cam ciudata, am fost refuzata de un tip care imi placea prin vara.
Mi-a mai scris un mesaj doua dupa revelion, nu imi acorda deloc importanta si este dispus sa faca orice stie ca ma enerveaza.
Nu am mai avut curaj sa ies la alte intalniri dupa el, m-am izolat in casa si sufar.
Uneori am impresia ca nu voi mai gasi nici-un baiat bun.
Vreau sa il uit, ce ar trebui sa fac sa trec cu bine peste aceasta perioada?

Răspuns Câştigător
| Briannaa12 a răspuns:

Bună! Prin ceea ce treci tu acum, au trecut milioane/miliarde de oameni. E o situație extrem de normala, nu i nimic neobișnuit. Eu nu zic ca e ușor sau ca nu suferi, ca sunt convinsa ca te consumi, dar vreau sa reții faptul ca e o problema des întâlnită peste care toți oamenii au trecut pana la urma. Băiatul asta, din ce scrii tu aici, e cam ciudatel și lui ii cam place sa se joace cu sentimentele oamenilor, iar dacă ai fi intr o relatie cu el te ar distruge din punct de vedere emoțional, ai deveni o victima. Asa ca privește l ca pe un pericol și mai degrabă bucura te ca nu vrea sa fiți împreună De pericole trebuie sa fugi, nu sa mergi spre ele. Crede ma, știu ce zic chiar dacă acum poate ti se pare ca exagerez, am trecut prin multe. Ca sa îl uiți, în locul tău as face un fel de program de uitare. Intr o zi as asculta melodii triste de dragoste ca să plâng și sa ma descarc, e important sa descarci emotia, sa te eliberezi. Apoi m as duce în oraș și as face ceva drăguț pentru mine: mi as lua o pizza sau mi as cumpăra o rochie frumoasa sau un ruj sau toate astea la un loc, ca să ma simt importanta și frumoasa. După asta as veni acasă și m as proba, m as uita în oglinda, mi as spune în gand ca arat bine și ca voi găsi alt băiat, ca nu s au terminat băieții. Si o alta soluție ar fi sa ti instalezi Tinder, găsești acolo foarte mulți tipi cu care poți vorbi și nu e periculos, pentru ca ii poți bloca oricând dacă ceva te deranjează la ei. Măcar sa vorbești, nu zic sa te vezi cu ei, dar sa ai cu cine discuta. Ai sa vezi ca o sa te placa minimum 2-3 și atunci o sa ti dai seama ca are balta peste și ca n ai nevoie de ratatul ăla. Cu toții suntem refuzați din când în când, oricât de deștepți sau frumoși sau minunați suntem. Ideea e sa nu ne descurajam, sa avem răbdare și încredere ca va apărea cineva care ne va vrea. Capul sus, nu mai sta în casă plângând! Sunt oameni pe lumea asta care plâng pentru ca au cancer sau pentru ca n au bani de mâncare. Vezi? Gandindu te la ei parca te simți mai norocoasa. Tu poți oricând sa găsești alt băiat, dar de exemplu un orb nu poate sa și recapete vederea. Deși nu te cunosc, eu am încredere în forța ta de a ți reveni. Te pup!

13 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Uita-l si cauta-ti altul. Baieti sunt destui.

| kaTTsu a răspuns:

In primul rand imi place numele tau si m-a dus cu gandul la intr-o-ul de la piesa lui Carla's:

"Se spulbera vise cand le atingi sau le uiti,
Se pierd in trecut si atunci cand nu le atingi,
Ramane doar sa te opresti si s-asculti,
Ecouri strigate din noi fiind mici"

Acum sa-ti raspund, poate asta este felul lui de a fi, multi suntem diferiti, ne exteriorizam diferit. Izolarea asta in casa nu-ti face bine, te afunzi si mai tare in starea asta, stiu ce-ti spun pentru ca am trecut fix prin ceva similar.

Vei gasi alt baiat, iti vei readuce aminte cum este sa zambesti si totul ce acum ti se pare un chin, va fi o licarire prin timp, o amintire vasta.

Capul sus, o sa fie bine!

| Freya1 a răspuns:

Având în vedere situațiile de rahat in care suntem băgați cu toti, crede-mă ca ai multe alte lucruri de care sa iti faci griji.
Lasa deoparte relațiile daca nu simti ca esti pregatita pentru ele ca vor veni si băieții cand va fi nevoie.

| Frank51 a răspuns:

Oho mami, e doar începutul, sa vezi după 20 de refuzuri, ești invincibilă.

| Apokales a răspuns:

Sa vorbesti cu cineva care este dispus sa asculte. Asa treci mai usor peste. Dar nu prin mesaje si nu merg sfaturile pe care nu le poti aplica intr-o stare de depresie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce ti-ar scrie un mesaj dupa ce te-a refuzat?
Nu pot sa fac legatura.
Eu nu cred ca tipul se joaca cu sentimentele tale, daca se joaca e imatur dupa parerea mea si prost.
Nu e capat de lume la el, sunt mii de baieti in lume frumosi, buni la suflet, amuzanti care asteapta sa fie iubiti la randul lor.
Nu te mai invinovati degeaba pentru ca te-a refuzat, toti am fost refuzati si respinsi la un moment dat, fie in copilarie, fie in adolescenta, dar timpul a vindecat ranile.
Deci lasa ca timpul sa te poarte cum vrea el si gandurile tale da-le asupra lui, ca sa te linistesti dupa o perioada grea.
Eu in locul tau as incepe sa ma iubesc pe mine cel mai mult si sa imi ofer mai multa atentie decat orice altceva.
Daca incepi sa te iubesti pe tine, sa ai grija de tine, sa fii optimista, sa ai acel sclipici in toate atunci Fat Frumos va veni si el singur la tine, nu trebuie sa il chemi tu, sau sa il fortezi sa te iubeasca.
Fii Zen happy

| Mopmop a răspuns:

Trebuie sa iti faci curaj si sa iesi cu altcineva. Experimenteaza o relatie noua, cea mai buna metoda cred eu de a uita fostul/fosta.

| RaduRobertRO a răspuns:

Uita-l! happy Concentreaza-te pe ce conteaza si atat.

| NonZarek a răspuns:

Nu ai ce sa faci, oricum sfaturile pe care le primești nu le vei aplica, e normal pentru starea în care te afli.
Timpul va vindeca totul, va dura ceva, dar trebuie doar sa ai încredere, sa lași îndoielile deoparte și sa ai încredere ca timpul va vindeca totul.
Eventual ca să treacă mai rapid, și te va ajuta, sa te apuci de sport, mergi la sala sau mergi la un club sportiv care ți place. Lucreaza ți corpul și devino cea mai buna varianta a ta, asa te vei simții automat mai bine și sigura pe tine, sportul chiar ajuta, spun din experienta.

Asta e doar o experienta și o lecție, vei mai întâlnii situații de genul dar va fi diferit, vei ști cum sa reacționezi, cum sa canalizezi supărarea și vei fi mai puternica, primul pas e mereu mai greu, după e ușor.

| al0o0o0 a răspuns:

Inainte sa-ti raspund as vrea sa stiu cati ani ai, daca se poate.

| AlexValentinn a răspuns:

Gaseste-ti activitati de facut, socializeaza eu nu stiu cum puteti fi atat de sensibili, cum sa crezi ca daca te-a refuzat un baiat te vor refuza toti? Probabil ai stima de sine scazuta, repet, gaseste-ti activitati placute de facut si nu o sa-ti mai stea gandu si o sa uiti, incearca sa nu iti mai agati fericirea de o posibila relatie ca te va afecta psihic!

| liliana77any a răspuns (pentru AlexValentinn):

Am avut mai multe refuzuri.

| Tony77 a răspuns:

De ce trebuie neaparat sa uiti de el? Te duci la el si ii spui fix asa:
The Schrödinger equation is a linear partial differential equation that governs the wave function of a quantum-mechanical system. It is a key result in quantum mechanics, and its discovery was a significant landmark in the development of the subject.
Il recuceresti sigurrrrrrrrrrrrr

FUNDAAA!

P.S: Mai bine faci o bomba nucleara folosind chestia asta.