| codoshalex26 a întrebat:

BUNA TPU happy
Am o problema care ma macina de cateva zile.
Mama mea vrea sa o voteze pe doamna Viorica Dancila si nu stiu cum sa o fac sa se razgandeasca, fiindu-mi frica de viitorul tarii.
Am incercat sa-i schimb aceasta alegere insa atunci cand am spus ca domnul Klaus este mai bun a scos cureaua si m-a batut tare.
Cum ar trebui sa procedez acum? Dau funda. Este o problema care chiar ma macina, eu fiind in clasa a 7a chiar vreau sa ajut Romania!

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cam proasta mata sa te bata pentru ca i-ai zis de analfabeta aia. Daca vrei vin so bat pentru tine dupa plata & rasplata

| Fatamuntilor a răspuns:

Stai linistita ca oricum nu iese Veorica!
Asteapts-ti randul cand vei vota! Cred ca la urmatoarele alegeri pentru presedinte!

| aXy99 a răspuns:

Ascunde-i buletinul.
Desi, te asigur ca nu ca iesi veorica presedinte, deci las-o in pace.

| danutzu96 a răspuns:

Fiecare om are dretpul sa voteze cu cine vrea inclusiv mama ta. Nu tin cu vreo parte, dar este strict alegerea fiecaruia cui ii da votul.

| GPA a răspuns:

Astăzi suntem la un pas să ne alegem soarta și personajul principal care ne va reprezenta țărișoara pe care încă o mai avem, din fericire. După cum ai spus și tu "frica de viitorul țării", de fapt este mai mult decât frică, este o realitate. Din punctul meu de vedere, nu putem vota oameni incapabili, care nu știu să lege două cuvinte de-a lungul unei conferințe, care sunt constrânși să facă ceva util (nefăcând din propria inițiativă), care sunt surprinși făcând suficiente "gafe", care nu au puterea și nici dreptul de-a conduce o țară. România are nevoie de oameni impunători, autoritari, care dețin o gândire analitică, care știu să facă diferența dintre ceea ce este bine pentru statul român și ceea ce nu este bine.

Fiecare are dreptul să-și exprime părerea, deja nu mai reprezintă un vot confidențial, este un semnal de alarmă pentru viitorul țării. O mamă n-ar trebui să-și pedepsească fiul cu atâta asprime, doar pentru faptul că el este ferm convins că un candidat este mai bun decât celălalt. Gestul mamei tale este absurd din toate punctele de vedere! Ar trebui să-și ceară scuze...

Pe de altă parte, poporul român trebuie să iasă la vot! Din punctul meu de vedere, Klaus Iohannis este o alegere acceptabilă pentru prezidențiale, asta dacă nu cumva ne dorim emigrarea poporului român.

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

Să nu mai încerci să vorbești cu ea subiecte de genul acesta.

| MiraculousDelia a răspuns:

Buna. Klaus Iohannis nu este mai bun....crede-ma! Părinții mei nici nu au votat. Chair exista aceasta optiune și le dau dreptate. In capitolul,, cu cine sa votam'' mama ta nu are dreptate, dar nici tu nu ai. nici o proasta, nici un lenes notoriu nu sunt buni sa conducă Romania. Sfatul meu este sa-i zici mamei tale sa nu voteze pe nimeni.

| xeum a răspuns (pentru MiraculousDelia):

E inadmisibil sa dai sfaturi cand n-ai cap. Cum sa-l sfatuiesti prostia asta? Pentru binele tau gandeste de 2 ori cand zici ceva, altminteri oamenii te vor lua de proasta

| AnastasiaK a răspuns (pentru MiraculousDelia):

Deci optiunea ta este sa decida altii pentru tine. Bravo! laughing