Ia un caiet si scrie.Esti suparata? Scrie! Te bucuri de ceva? Scrie iarasi.Macar te descarci.Si,in afara de asta,ai avantajul sa recitesti ce ai scris in urma cu catva timp, sa iti dai seama daca te-ai schimbat sau nu.Fa-ti un jurnal, pur si simplu si vorbeste cu el.Nu e usor cand esti intr-o tara straina,toti au alte conceptii,nu par dornici sa se apropie de tine, nu vor prieteni, nu stii nici ce sa-i intrebi nici ce sa le raspunzi.Va trece destul timp, pana te vei adapta la noua ta viata si te vor durea multe.Fa-ti jurnalul cel mai bun prieten si nu te va trada niciodata.Mult curaj!
1.intreaba o prietena daca poate sa vina la tine in tara...
2. vorbeste cu parintii tai si spune-le ca vrei sa te muti inapoi si spune-le ca nu-ti place acolo
3. spune-le parintilor sa faca un bebe
alege o varianta xD
funda?
Deci trebuie sa fi multumita in primul rand cu tine insati.cand ai chiar probleme rau de tot si deja te simti ftft nasol poti sa suni o prietena din Romania sau sa vorbiti pe net si te mai descarci.Cand vei reusi sa stapanesti mai bine limba tarii in care traiesti iti va fi mai usor si iti vei gasi prieteni.Cat va dura pana atunci depinde de tine.Te vei acomoda pana la urma si vei fi fericita de aceasta schimbare din viata ta, iti vei da seama pe viitor>
Mersi honneybuny...chiar sunt impresionata ca mi-ai dat un sfta dupa ce am dat funda...chiar ma dispera astia cae doar pentru asta raspund si la sfarsit zic FUNDA . mersi mult de tot.ma bucur ca nu va bateti joc
Poti conversa cu prietenele tale prin intermediul internetului.Le poti spune ofurile si bucuriile.Asa le poti simti mai aproape si ele la fel.
Cea mai buna solutie mi se pare intr-adevar un jurnal, insa ai grija sa-l tii undeva unde nu are toata lumea acces, in special parintii.nu se stie niciodata ce ganduri ai atunci cand esti suparata...pot fi lucruri scrise la nervi care ti-ar rani parintii daca le citesc.cel mai bine e sa le tii pentru tine si sa hotarasti doar TU cine le citeste
Hey ce facti? A trecut un an de cand sunt in noua tara si mam acomodat si ma simt ff bine va multumesc la toti pentru toate ideeile care le aveti fara ajutorul vostru nu as fi reusit va multumesc mult ...multi pupici:*