Lasa-l sa-ti spuna el, nu-i zi tu ca iti place, sa nu te faci de ras. Si mai ales ca a fost cu multe fete, stai s avezi daca nu are o toana doar cu tine. O sa te intrebe daca te place, nu poti sa-l faci cumva tu.
Arata-i ce ai de aratat si trebuie sa deschida gura. Sa speram ca nu ramane cu gura cascata.
Sate indragostesti nu este o problema, ci un motiv de bucurie! Felicitari, ma bucur pentru. tine!
Pff prin asta am trecut si eu.si mai ales ca el umbla din floare in floare nu prea e serios.si sa zicem va vorbiti din nou o sa zica cai place de tine dar dupa ceva timp se satura si de tine... sper sa nu te superi dae cum ai zis si tu a fost cu mai multe asa e el nu o sa stea cu o fata mult pentru ca pur si simplu el nu pune suflet si nu-i pasa...acu tu decizi dar daca o sa-i spui cal placi poate nu o sai pese sau poate da dar dupa un timp cum am zis mai sus o sa sa sature. oricat bafta! si lasa ca o sa gasesti si tu persoana potrivita
Mersi,ai fost cea mai de folos, scuze am ales raspuns castigator... Dar din suflet va spun tutror TPU ca raspunusl IONELEI este castigatorc! Multumesc
Chirea_Ionut_1979 întreabă: