| scumpiscumpik a întrebat:

Am o problema cu o prietena. A inceput sa ma enerveze si pe mine si pe cealalta prietena. Cand intru in clasa ma intampina spunand,,Ramooo" si ma imbratiseaza mereu pe la spate. Cand ii spun sa nu mai faca asa ca virgula colegii o vor crede lesbiana zice,, Ce-ai Spus?!".si nu vrem sa mai stea cu noi fiindca nu vrem sa ne creada colegii lesbiene!
Ce sa fac?

6 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Daca sunteti prietene, discuta-impreuna cu ea si cealalta-despre asta.Incercati s-o faceti sa inteleaga ca e importanta atitudinea voastra fata de ceilalti si ca trebuie sa se comporte mai decent.

| Vix999 a răspuns:

Nu ii esti prietena asa ca inceputul intrebarii tale este total eronat.
Daca nu iti mai place compania acestei persoane...pur si simplu exclude-o din gasca si gata. Spune-i ca nu mai vrei sa comunicati.

| AlCoLiKdEnIsA a răspuns:

Ii spui de ce vrei sa nu mai fie in gasca cu voi si cu asta bastawinking

| lizucalisuca a răspuns:

Nu ti se pare ca asta e o super ipocrizie? Daca iti era prietena nu renuntai la ea doar ca sa nu te creada altii nu stiu cum! Eu zic sa nu mai vorbesti cu ea, scap-o de falsa ta prietenie!

| ZambetheFalse a răspuns:

Fara suparare dar eu cred ca esti putin falsa, nu ii esti prietena eu cu prietenele mele ne luam in brate si ne vorbim tot timpul cu chestii de genu,, ce faci iubire?'' sau,, placintica''.Dar nu suntem lesbiene (fiecare are treaba ei cu baietii) cred ca pur si simplu nu o mai suporti!

| adryyyyyyyyyy a răspuns:

Nu mai fi prietena cu ea, simpluwinking