| Pirce_Katerina_1997 a întrebat:

Buna TPU am o problema cu o prietena de a mea, ea este o fire sensibila iar colegi ei de clasa isi bat joc de ea mereu, ma tem ca de la asta sa nu iasa ceva rau, ca o depresie sau ceva in genul acesta, va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac, cum sa o ajut pe prietena mea? Va multumesc.

5 răspunsuri:
| Lariisucaaa a răspuns:

In primul rand ar trebui sa fi alaturi de ea in orice situatie, sa o faci sa se simta speciala, sa ii dai sfaruri si sa o incurajezi. Pupici :*

| OoBunnyoO a răspuns:

Nu prea ai cum sa o ajuti. Incearca sa o sustii si sa nu le dai ascultare celorlalti. Incearca, daca ai prieteni pe care ea nu ii cunoaste, sa le faci cunostinta, poate daca va cunoaste mai multi oameni care o vor accepta si o vor sustine, va capata mai multa incredere in ea.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut. Eşti bravo că încerci să-ţi ajuţi prietena. Citeşte acest articol şi în caz că consideri că e potrivit pentru situaţia prietenei tale îndeamn-o să-l citească şi ea: http://www.jw.org/......lyingului/

Sper să te ajute!

Cele bune!

| GiorgiaF a răspuns:

Incearca sa fii tu langa ea si sa o incurajezi si sa o sfatuiesti sa nu puna la suflet rautatile colegilor ei, daca esti mai curajoasa incearca sa ii iei apararea asa vede ca este cineva langa ea caruia ii pasa!

| Zenithf a răspuns:

Prietenii adevarati sunt cei care sunt in stare sa se ia la tranta cu altii pentru ca sa te apere pe tine.