anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, TPU, am o problema cu parintii...una destul de ciudata si incomoda. Am 20 de ani si sunt virgina, nu am fost cu nimeni niciodata, iar ai mei sunt disperati ca as avea o problema psihologica, ca pana acum, daca nu am fost cu nimeni, inseamna ca am probleme, ca sunt anormala. Cum ca, domne', nu simt atractie sexuala fata de nimeni, constata ei. Pe deasupra, vor sa ma duca la un psiholog, eu nevrand. Pun presiune mare pe mine din cauza faptului ca, vezi domne', vor si ei nepoti, ca asa m-au facut si ei pe mine. A mai trecut cineva prin asta?

13 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Ai 20 de ani! Doar nu te duc cu forta la psiholog. Pana la urma nu e treaba lor daca iti doresti sau nu relatie ori copii. Nu-i baga in seama si muta-te singura. Mereu vor fi probleme cand stai cu parintii dupa o anumita varsta.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Aoleu ce parinti încuiati ai scuze dar acesta este adevarul, virginitatea nu este o boala nu este ceva de care sa i ti fie rusine, tu esti perfect sanatoasa, pretuieste virginitatea deoarece este ceva cu care nu te mai întilnesti niciodata, nu i ti pierde virginitatea decat cu sotul tau, nu lasa pe nimeni sa profite de tine, toti baietii vor sex cu cit mai multe fete sa i si bata joc de ele si după ce primesc ceea ce vor sex, ei le abandoneaza si cauta pe altele cu care sa procedeze la fel, deci spune i mamei tale ca esti perfect sanatoasa atit fizic cit si psihic si nu ai nevoie de psiholog, sau psihiatru nu esti nebună. Felicitari! Ca esti virgina la varsta ta, alte fete de la 15 ani renunta cu usurinta la virginitate, si se confrunta cu sarcini ne dorite sau chiar avorturi, tu ai ales sa ramîi virgina, bravo tie esti de laudat. Mult succes si sanatate multa. Esti o fata care gîndeste sanatos, adica cu capul, altele gîndesc cu altceva ce este mai jos si de aceea au parte de suferinte si de greutati.

| protozoidzZOOM a răspuns:

Părinții tăi au mare control asupra ta, ai 20 de ani și probabil locuiești cu ei ceea ce le dau puterea de control.
Nu are rost sa ti explic ce și cum sa le spui pentru ca probabil ai încercat în nenumărate rânduri sa le explici ca fiecare persoana e diferita, nu ești o fabrica de făcut copii, ești încă tânără, în floarea vârstei și ai tot timpul din lume pentru a aduce pe lume un copil și a forma o relație cu cineva.
Ei au mentalitatea aceea vechie in situația aceasta, și aici depinde doar de tine sa i "educi" arătând le videoclipuri cu oameni/ personalități care vorbesc despre sex, despre rolul femeii, despre schimbările societății astfel ei încât sa înțeleagă ca lumea s-a schimbat.
Dacă tot vor sa te ducă la psiholog, accepta du-te și ai sa vezi ca și acesta o sa-ti dea dreptate, și poate el sau ea reușește sa le explice și sa te îndrume mai bine, asa ca nu ai nimic de pierdut. Totuși încearcă sa mergi pe calea ta pe drumul tău în viata.
Cu siguranță ești o persoana puternica, ai grija de tine ❤️

Bula
| Bula a răspuns:

Intrebarea este: nu-ti lac baietii sau nu ti-ai gasit inca unul care sa fie pe placul tau?

| MihaiSpeedster a răspuns:

Vezi că ieri, utilizatorul George12945 a postat aici o întrebare, nici el nu se grăbește cu sexul și însurătoarea. Păreți pe aceeași frecvență. Ia legătura cu el.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E posibil sa fi asexuală,sa nu ai atracție fata de nici un sex sau sa ai standarte prea High.
Mie mi-ar placea sa am o iubita virgina și cuminte happy
Nu au nici un drept sa te duca la psiholog pe criteriu asta,e clar că ei ar trebui sa ajungă acolo. Ai părinți comuniști cu prejudecăți. Dar parțial pot avea dreptate,aducă nu ai avut nici măcar o tentativa de relație,și le dai impresia că nu ești deloc interesata sa cunoști un băiat,asta le transmite că nu ai fi in regula la mansarda,mai ales că stau day by day langa tine și văd că nici măcar la telefon nu vorbești cu un băiat. Timiditatea ascunde de multe ori probleme psihologice, chiar psihiatrice. Oricum nu au dreptul să te ducă acolo, tu ești majoră și faci ce vrea mușchiul tau, e un abuz și de poate pedepsi!
Dacă ești din Timișoara ne putem cunoaște noi, și eu îmi caut iubita big grin ii pun eu la punct pe părinții tăi rolling on the floor

| Holiday a răspuns:

Ok, asta cred ei, dar tu ce crezi? Partea cu nepotii e intr-adevar o tampenie, dar totusi, sa ai 20 de ani si sa nu fi avut nicio relatie, e putin ciudat, si pe masura ce trece timpul devine si mai si. Care e de fapt cauza?

| OldSoul a răspuns:

rolling on the floor Mie personal imi pare cumva chiar amuzanta intrebarea, si oarecum usor de rezolvat laughing
Spune-le ca nu trebuie sa stie ei totul laughing Si aia erolling on the floor
Lasa-le de inteles ca nu e chiar asa cum cred ei.

| TudorDD a răspuns:

Nu a venit timpul tău încă și punct. De când virginitatea la o fată e o problemă? Dacă nu ai găsit omul potrivit nu înseamnă că ai o problemă. Consider că suntem datori față de noi înșine să ne facem viața plăcută, iar cu cine ne fu--m vine de la sine.

| OAly a răspuns:

Ce parinți ciudați ai. De obicei parinții nu-si doresc sa-si inceapa viata sexuala prea devreme. Nu-i baga in seama si spune-le foarte sigura pe tine ca toate lucrurile vin la vremea lor.

| ania a răspuns:

Mi se pare foarte aiurea presiunea pe care o pun asuora ta parintii tai.Si eu am fost virgina pana la 23 de ani cand m-am casatorit.Nu cred ca ai vreun motiv sa mergi la psiholog. Fetele nu simt ateactie sexuala fata de oricine ci de obicei cand se ataseaza de cineva.Te in curajez sa te rogi lui Dumnezeu sa te ajute ca la momentul.pe care El il considera potrivit sa te ghideze sa gasesti barbatul care El stie ca va vi potrivit pentru tine. Daca respecti planul Creatorului si ramai virgina pana la asatorie ai cele mai multe sanse de a avea o casnicie fericita.Noi suntem incantati amandoi ca nu avem filme in cap si cu altii si am pastrat aceasta minune numai pentru noi.

| mgtow a răspuns:

Neamurile si maicamea imi ziceau ocazional, lasa ca iti vine vremea sa ai copii, vei gasi. Am trecut de 30 si tot singur am ramas, taicameu zice ca am timp pe la 40 sa prind una care nu.i arde de prostii el ma intelege cel mai bine si stie ca eu sant mai liber ne-dorind ceva de durata, mai mult rad cand orice strain fie coleg sau cunostinta veche imi zice cum ai ramas singur, la cate femei sant in lumea asta si eu zic, daca asa m-a lasat dumnezeu ce pot face...

| Konstantinos99 a răspuns:

1. Esti singura la parinti si de aia
2. Semeni cu unul din parinti care desi acum te incurajeaza sa intr-o relatie, i-a fost greu la o varsta asemanatoare cu a ta sa isi faca o iubita/iubit.
3. Foarte bine ca te ai mentinut curata si lasa-i pe ai tai, cand te vei indragosti te vei indragostii si fara motiv, nu mergi la psiholog sa gasesti motivatia sa te indragostesti?
4.Au trecut si altii prin experiente asemanatoare: "La varsta da altii aveau copii", inbunatatestete pe tine si fi cea mai buna.Comunica familiei ca ai alte obiective si ca nu ai gasit inca persoana potrivita!