| SaveAngel a întrebat:

Am o problema cu prietena mea cea mai buna: in ultima vreme se comporta ciudat, vb urat cu mine etc.
In fine. multi spun ca nu ne potrivin si avem comportamentul radical diferit fata una de cealalta iar cand a auzit nu a mai vrut sa fie prietena mea.
Sa ne impacam sau sa ne vedem fiecare de vietile noastre?

Răspuns Câştigător
| zurick a răspuns:

Buna!
Da cine spune ca trebuie sa fiti la fel?(daca nu exista influentare in mod negativ mie mi se pare ok)Oricum nu cred ca nu exista ceva care aveti in comun? Ce zici daca incerci sa cauti ceva in comun?
Da scumpo, asa ar zice rationamentul meu de prost gust, insa inima imi spune ca prea am suferit de la o prietenie care i-am dat o sansa si da toti se purtau urat cu ea da cand am descoperit adevarul mai bine ascultam...In fine aici poti primi doar sfaturi insa decizia e doar a ta :-D
PS.Cred ca ar fi bine daca ai lasa-o pe ea sa aleaga, las-o impace sa hotarasca singura.Doar n-ai dori sa stea cu tine daca ea tot te uraste?!
Sper ca ti-am fost de ajutor si daca nu imi pare rau.
Bafta!

6 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Pai s-a suparat pe tine sau nu vrea sa fie prietena ta pentru ca asa zic altii? Daca vrei sa fiti prietene si te deranjeaza ceva la ea poti sa-i spui direct. Ii spui ca vrei sa-ti fie prietena, ca nu conteaza parea altora, dar ca pe tine te supara ceva anume, limbajul, de exemplu.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut
Urmăreşte următorul video şi vei afla ce este de fapt o prietenie adevărată.

http://www.jw.org/......-adevarat/

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| gabrioleta2001 a răspuns:

Eu zic sa va impacati, ar fi mai bine

| Buburuzoi a răspuns:

Eu zic sa acorzi o sansa prieteniei tale. nu ei. de dragul prieteniei treci peste. si ai sa vezi singura daca merita.