Hey buna! Ei bine eu nu inteleg de ce sa te simti groaznic. Hmh...curiozitatea mea este ce varsta ai avea tu daca te macina asa o chichiţă fara sens. Te pot sfatuii cu niste lucruri minore: alegeti prietenii bine, pentru ca lumea este rea si pari o persoana inimoasa; balta e plina de pesti, daca este genul de baiat care accepta sa nu iti vorbeasca atata timp este clar ca nu merita...un barbat este tandru si atent cu femeia iubita, insa tu ai specificat ca fiind baiat deci BATMAN. Nu in ultimul rand, nu fi fraiera, gandeste-te de 2 ori inainte de a alege vreo propunere in caz ca acesta poate fi doar pe interes. Ce ai zice sa ii lasi pe aman2 si sa traiesti o viata frumoasa? Spee ca te-am ajutat, fundiţă?
Rezolvã cumva cu prietena ta și încearcã s.o îndepãrtezi ușor, ușor de el, deoarece se înfirirpã ceva între ei.
Este o chestie importanta, atata timp cat iti place de cineva, nu-i spune unui prieten sau oricarei alte persoane de problema voastra! De obicei sh! t happens! Vorbeste cu el daca el te place pe tine nu va fi nimic intre el si prietena ta!
Parerea mea Gaseste-ti un baiat care sa te iubeasca chiar si atunci cand sunteti ceratati, un baiat care nu vede intr-o cearta o oportunitate de a flirta cu o alta fata
Dacă ai putut sta trei săptămâni fără să vorbrști cu el (și el cu tine), înseamnă că nu ții foarte mult la el (și nici el la tine). Acum mai și flirtează...Eu zic lasă-l și caută-ți alt prieten. Și, de preferat, in real, nu pe fb.