| AgnRamona a întrebat:

Bună TPU
Am o problema de 20 de ani și e în creștere,din rău în mai rău.
Părinții mei nu se înțeleg și certurile au devenit grave, dar probabil nu divorțează deoarece nu au unde să se mute. Iar eu nu mi-aș putea permite să îi întrețin pe amândoi. Ce pot să fac?

Răspuns Câştigător
| Costicăăă a răspuns:

Daca ai incercat sa ii impaci, sa stai cu ei de vorba, impreuna sau cu fiecare in parte, si ai vazut ca e degeaba, nu mai incerca, probleme pot sa le rezolve doar ei singuri.

Esti mare, nu iti pierde timpul cu certurile lor, viata ta merge inainte. Munceste, fa-ti banii tai, fa-ti interesele cu ei, si cu ce iti ramane ii poti ajuta si pe ei.Dar presupun ca si ei au un loc de munca pana la urma si ca nu stau pe banii tai

4 răspunsuri:
| Mtoni a răspuns:

Și bunicii mei se cam certau dar aveau pensii și se descurcau fără prea mult ajutor. Cred că nu prea ai ce face decât să ai grijă de tine, și să te rogi să nu ajungi ca ei.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Cel mult ii poti ruga si sa-i lamuresti sa nu se mai certe.
Daca stai cu ei si nu mai rezisti atunci muta-te tu, macar vei scapa de certurile lor.

| sierra1 a răspuns:

Mută-te, se descurcă ei - doar sunt vaccinați (sau nu?)

| Freya1 a răspuns:

Sa ii lasi in pace sa isi rezolve problemele. Daca nu fa un calcul de cat costa casa in care locuiesc si daca ar împărțiți bani in doua daca le-ar ajunge amândurora de cate o garsonieră macar.