Buna
Eu cred ca ar trebui pe ascuns sa filmezi cum te jignesc cand iesi din bloc sau dai nas in nas cu ele si apoi sa chemi politia imediat. Suni la 112, te prezinti si spui ca esti agresata de o individa / sau de mai multe daca nu e singura, si in cateva minute, vine o masina de politie.
Va cunoasteti de mici, si acum nu va mai suportati. Asta se intampla. Tu ca sa arati ca nu-ti pasa ai putea pur si simplu sa le ignori.
Daca tu chiar nu te poti concentra pe altceva cand iesi din bloc decat sa le auzi, inregistreaza-le, spune-le parintilor tai. Nu esti singura, si ele au parinti sau rude care au grija de ele cum si tu ai.
Daca te urmareste, filmeaz-o.
Daca vrei sa mergi la politie nu cred ca o sa faca ceva politia in legatura cu asta. Poti doar sa o eviti cat se poate de mult sau sa incerci sa te impaci cu ea avand in vedere ca aveti in spate o prietenie de aproape un deceniu si ar fi pacat sa o uitati.
Cum so evit dacă mă urmărește, da mă să mă împac cu ea după ceea ce a făcut dmn
Era doar un sfat.Mie cel putin mi-ar parea rau sa sterg o prietenie indelungata cu cineva doar din cauza unei certe. Daca te urmareste intreab-o de ce e asa obsedata de tine si sau de ce te stalker-este, sigur va ramane fara replica fa-ti curaj si spune-i ceva astfel incat sa te lase in pace si ea si cealalta fata.
O prietena adevarata, nu striga după tine... Filmeaz-o cand de jigneste si mergi la poliție... LA NAIBA CU EA