| member000012 a întrebat:

am o problemastraight face,deci nu stiu daca si unii dintre voi se simt asa si as vrea parerea voastra, sunt trista fara un motiv anume si ma simt de parca sunt ultima ratata de pe planeta, parca nimeni nu tine la mine si cu toate astea am o reputatie in scoala, sunt sefa clasei, arat bine din punctul meu de vedere am barul blond caprui negrii am sani am fund si nu sunt grasa, am 1, 75 si 14 ani, va rog ajutati-ma nu stiu ce sa fac sau macar vi sa mai intamplat?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, mi s-a intamplat. Din cate ai spus nu ai de ce sa te simti ultima ratata de pe planeta. Si eu am o verisoara de varsta ta care se simte la fel, si tot asa, nu are de ce, pentru ca este frumoasa.
Incearca sa vezi partea plina a paharului.

5 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Este vârsta de așa natură, liniștește-te! Peste 2-3 ani va trece de la sine. Până atunci, găsește-ți o ocupație, ceva ce ți-ar distrage atenția de la dramele tale adolescentine (toți am trecut prin ele), și încearcă să reziști! Nu va dura la nesfârșit.

| mgtow a răspuns:

Probabil influenta negativa din partea parintilor daca fac scandal si se bat te afecteaza ori e o belea pe la scoala cu notele si nu esti multumita ce a pus in catalog. Eu am suferit destul in infanta cand aveam varsta ta si acum ma simt mai bine chiar daca uneori mai am parte de momente dure.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Te ingrijoreaza ceva sau crezi ca esti in pericol?
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Pai probabil tea afectat ceva din trecut sau din prezent si nu mai tii minte! Iesi si tu cu prietenii, fa lucrurile care iti plac si distreaza-te! Sunt sigura ca o sa iti treaca!
O zi buna!

| NobodyElse6 a răspuns:

Buna happy Si eu ma confrunt cu aceeasi problema... poate vrei sa vorbim... idul meu e doar.eu2099@yahoo.com happy