Ai putea începe cu un mic exerciţiu: spui lecţia privindu-te în oglindă, direct în ochi, gândindu-te că te priveşte o altă persoană.
E normal să fii timidă, asta îţi stă în caracter şi cu greu scapi. Dar ţi-am spus, aşa vei prinde încredere în tine. Şi ai să vezi că va veni momentul când vei fi apreciată pentru timiditatea ta! Nimeni nu-i absurd să nu înţeleagă asta! Baftă!
Toti trecem prin perioada asta de timidete. Eu am 17 ani si inca am probleme cu asta dar uneori nu mereu. Asa fac eu cum a zis madalina9412 si crede-ma functioneaza :* Incearca sa stai calma sa nu te gandesti la prea multe in timp ce vorbesti
Orice se obtine prin perseverenta. Comunica mai mult, baga-te in seama, fa-te putin de rusine, treci peste frica de esec. Cu alte cuvinte, ia taurul de coarne. Bafta!
Buna,eu am 20 de ani si exact asa am fost si eu, aveam aceleasi intrebari ca si tine, eu ti-as sugera ca atunci cand vorbesti cu cineva sa te uiti in ochi la persoana respectiva(chiar daca ti-e greu)incearca sa fi cat mai relaxata, si fa asa incat ceilalti sa nu stie ca tu esti asa timida pentru ca daca stiu o sa fie mai atenti al tine... oricum aceasta rusine si timiditate vor disparea in timp fara sa iti dai seama.bafta:*
Ms mult ca m-ai ajutat! :* Ti-as fi dat fundita... dar nu imi apare funda aia si "Declară răspunsul câştigător"... Ma intreb oare de ce?
Aia este funda .