Atata timp cat se baga cineva intre voi cum ar fi matusa ei, eu cred ca relatia asta nu are nici un viitor
Matusa ei imi zice ca ea a facut tot posibilu sa ne impacam eu si prietena mea sa fie bine dar cica am barfit-o pe la spate si chesti dar eu nu am zis nimic doar am ascultat ce ziceau acele 2 persoane despre ea si tot pe mine a cazut vina nu stiu pe cine sa mai cred...
1.Se lasa influentata de vorbele unor rude
2.Lasa-i putin spatiu, dupa ce o sa vada ca ii respecti decizia si nu mai vb cu ea o sa se intoarca ea la tine daca chiar te iubeste
3. Daca nu te va cauta inseamna ca nu ai pierdut mare lucru, inseamna ca se da batuta prea usor.
4.Fii tare, sunt o gramada de fete in lumea asta, sigur e una si pentru tine Bafta
Nu are rost sa te agiti degeaba. este influentata de vbele rudelor. nu trebuia sa o minti de la inceput. am facut si eu treaba asta si nu a iesit deloc bine. daca te placea, te placea pentru ceea ce erai u. nu are nici un rost sa mai incerci.
Ceau. eu cumva o apreciez pe prietena ta.
Tu ai inselat-o de la inceput, sau este moldoveanca si nu ii conteaza ce esti tu. Zii drept.
HUGE WALL OF TEXT. De ce i-ai dat poză cu altcineva, ai 7 anişori sau ai o părere foarte proastă despre aspectul tău fizic? Sau ambele. Anyway, eşti un obsedat. xD
Uau. Te rog foloseste semnele de punctuatie... A parut prea obositor textul, si majoritatea textului nu l-am inteles.
Te agiti degeaba.Ea este slaba si purtata departe de vorbele unor rude.
Imediat ce va realiza ca tu lipsesti din viata ei atunci va regreta. Daca se va intoarce nu o accepta.
Nu o lasa sa te faca sa te simti prost in halul asta, ca doar e internetul, iar pe internet ai libertatea sa ai o alta identitate cat vrei tu de mult. Daca ea nu e in stare sa accepte acest lucru atunci inseamna ca ea de fapt nu tinea la tine cu adevarat ci numai la aparenta acelui tip din imaginea pe care i-ai trimis-o.
Problema este ca nu stiu pe cine sa cred pe prietena mea si pe matusa ei ca de cand este cu matusasa ei a cam uitat de mine tine mai mult la ea decat la mine ca tot cu ea este mai mult decat cu mine si asta a inceput sa fie asa din noiembrie anul trecut si asta ma face sa nu mai stiu pe cine sa cred, sau sa cred pe pe maicasa si pe prietenu lor nu stiu da voi face asa cum ai zis tu o voi lasa sa vad daca imi va duce doru poate se va intoarce la mine si nu o voi mai accepta sa vad ce face. Multumesc!
Voi doi nici nu v-ati vazut vreodata in realitate. Fata asta nici nu stie cum arati... si tu pui problema daca relatia va mai rezista? Si daca nu intervenea problema cu matusa odata si odata adevarul tot iesea la iveala si se ducea totul de rapa... poate tu iti imaginezi ca dupa ce socializati destul de mult si incepe sa tina la tine ca persoana nu o va mai interesa cum arati dar problema aici este ca ai mintit-o si ai continuat cu aceasta minciuna atata timp. Nu ar mai putea avea incredere in tine niciodata si in orice caz o relatie fizica intre voi ar fi imposibila daca ai mintit de la inceput.
E o fata care se lasa influentata si nu are propriul ei caracter...asa va fi tot timpul, nu are rost!