Roagăte pentru ea! Apoi dăle sms de pe un alt nr de tel părinților ei si spune-le ca fata lor a fost violata in noaptea aceea.
Intr-un fel a căutat-o cu lumânarea
cum să umble cu barbați de la vârsta asta
voi fetelor nu stiti că bărbații vor dar să faca dragoste
cum să credeti voi ca ei au alte scopuri
acum macar tu trebuie sa intelegi ca orice barbat vrea sa ajunga in pat cu o fata cu o femeie
AR TREBUI SA ANUNTI TU POLITIA pentru ca ea este minora
Aș apoliția îl va băga pe nenorocit la pușcărie
Dacă vrei să faci curat in lumea asta
dacă vrei să iti aduci aportul spre a se face curat
pentru că altfel acel violator se va tine la nesfârșit de violuri
si copii tăi vor fi volați de el dacă tu îl lași sa mai stea in libertate
stiu este dureros complicat penibil sa faci treaba asta
dar tu trebuie neaparat sa anunti politia daca vrei ca tu sa nu fii violata si copii tai sa nu fie violati
Ai talent la compuneri.N-am crezut o iota din ce ai scris.
Pe vremuri existau centuri de castitate, vezi daca gasesti una la vreun muzeu.
Dar gandurile care-ti umbla prin cap sunt specifice varstei, stai linistita e totul ok,
Chiar e adevărat, tu poți crede sau nu, în fine după ce răspunsuri am primit probabil nu o sa mai folosesc site ul asta și o sa încerc sa mi rezolv problemele singura. Stai linistit/ă ca n am eu violuri în cap, doar nu s nebuna
Te-ai gândit tu azi de 1 Mai să-ți faci un cont pe TPU și să ne spui o poveste șocantă.
Exact ca un troll.
Nu e troll lol, pur și simplu nu am mai folosit TPU de prin 2016 pentru ca nu am avut de ce, odată ce am avut o chestie de spus pe care nu o aveam cu cine sa o povestesc și sa o dezbat, m-am gândit sa refolosesc TPU
Zilog are dreptate. Anunta-i parintii. Daca nu ai curaj sa o faci direct, dai sms de pe un alt numar. Desi mai corect si credibil ar fi sa le spui fata in fata. Asa te vei dovedi prietena adevarata si vei fi si protejata stiind toti ca tu nu vrei sa faci ce a facut ea. Atentie! E posibil sa fii chemata la politie ca martor si sa le dai si telefonul. Nu te teme. Asa veti scapa de acei barbati care va fac rau.
Intr-un fel e și vina ei și eu am fost contactată de bărbaţi necunostcuţi doar că pe Instagram
Dar nici de a dracu nu am crezut că acei bărbaţi imi vor binele și că totul e lapte și miere am dat bloc imediat nici nu stau să mă gândesc și comportament-ul trebuie să fie rece și dur
Dacă te prezintă bărbaţilor renunţă la prietenia cu ea
Am avut o prietenă dar era moldoveancă
Și o contactau bărbaţi pe Instagram printre care unul care avea numele de pavel ion și ma băgat și pe mine in convorbire cu el eu bineinteles că sunt ma-i mare decât tine și poate de aceea am gândirea diferită, 19 ani am,
Și vreau să zic că era un lingușitor de nota 10 dar la română cred că a rămas corigent când era mic
de pe grup a plecat și a inceput să vb cu mine să vb prin cuvinte gen pisi, iubi, baby, etc...
Eu tot il respingeam până m-am enervat rău și am tras o injurătură de nota 10
Tot continua pana m-am plictisit sa vb cu un specimen ca el și l-am. Blocat
Ea a continuat sa vb cu el și imi trimitea capturi de ecran
Dupa un timp ma prezenta barbatilor si am rupt prietenia
Acum nici nu ma intereseaza dacă a ajuns o curvă (scuze de limbaj)
dar și-a căutato
Prima dată eram cam tristă dar mi-a trecut repede
Prietenia nu e ca in povesti barbie sau orcare alt basm
Decât să fi tu mâine, pai-mâine o c*rvă din vina ei ma-i bine las-o
incheie prietenia si daca tot continuă spune-le părinţilor ei ce "cuminte" e fata lor
Pa