Trebuie sa ai rabdare
iar daca nu poti --intreaba-l si zi-i sa raspunda sincer...dar sa fitsi numai voi doi ...sau pe mess sau prin mesaje
Buna! Nu prea stiu cum sa te ajut dar imi poti spune cati ani ai? Si in legatura cu problema ta, daca te ''consoleaza'' si eu am aceeasi problema, l-am intrebat daca ma place si el m-a intrebat de ce vreau sa stiu si i-am spuc pentru. ca imi plece de tie si vreau sa stiu daca si tu ma placi si mi-a zambit si a spus ca ma prind eu(daca ma place). Asta s-a intamplat vineri iar ieri nu l-am vazut si el e prieten de familie(e vecin cu mine., sta la acelasi etaj) si azi mama a spus sa mergem la film si sa-l invit si pe el(mama nu stie ca ilplac) dar nu am mai mers la film dar merg maine. Incearca sa il intrebi, poate o sa iti raspunda. . Succes!
Si eu,la randul meu sunt o persaona timida,Dar la el e mai grav. Daca el nu are curajul,Fa-o tu,ia tu initiativa,el este prea timid sa o faca, si probabil nu prea se descurca cu fetele, mai ales daca e timid.Parerea mea este sa faci tu primul pas,pentru ca daca e asa de timid cum pare a fi,o sa dureze mult pana o va face el(poate chiar nu va avea curaj,si o sa ti-l ia o alta fata)Incearca sa stai cat mai mult cu el,fii atenta la limbajul corpului,ce face cand esti u langa el,deja pe aia cu privitul in ochi evita sa o faca(si normal ar trebui sa fie de bine)se pierde cu firea, se balbaie des, Miscari nesigure(tremura mana)etc. Vezi si singura.:*
Dal sa te intrebe el ca de obicei baiatu intreaba fata si noi baieti nu potem sa zicem de o fata ca e rata sau frumoasa toate au ceva special hehe