| Antoniuza a întrebat:

Buna Tpu....am o problema foarte mare.Am 17 ani si imi place de un baiat dar are iubita si iubita lui e cea mai buna prietena a mea.Problema este ca sambata am fost in club si n-eam sarutat cu el, iubita-sa nu era. Daca o sa se desparta de ea din cauza mea? Va rog ajutati-ma. Fundita:*

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Învață să te respecți! Nu mai fi disperată!
Pa, pa.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Nu pare sa-ti fie cea mai buna prietena...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chestii de genul asta nu prea se fac.
Mai bine vorbesti cu el si ii spui ca a fost o greseala.

| Laura927 a răspuns:

Buna sad
Eu ti-as da o mama de bataie daca ai fi prietena mea!
Iar daca m-as fi aflat in locul tau in club, i-as fi dat lui o SuperPalma peste ochi ca a indraznit sa ma sarute!
Mai bine du-te tu frumusel la prietena ta si zii ce s-a intamplat, stiu o sa fie suparata pe tine( e normal), dar comenteaza-i faptul ca daca iubitul ei a indraznit cu tine care esti buna prietena sa se gandeasca cat de usor este sa o insele cu oricine altcineva!
Nu mai fa tampenii de astea pentru ca sincer dor.
Ori poti vorbi cu el sa vezi daca intr-adevar simte ceva pentru iubita lui si a fost o greseala ca v-ati sarutat.
Daca iti zice ca nu simte nimic pentru iubita lui, face-ti in asa fel ca ei sa se desparta fara ca pe ea sa o afecteze!
Nu tu cum crezi ca ar fi normal?

| Florenta16 a răspuns:

Nu cred. Nu cred ca el ar fi asa idiot sa se desparta de ea doar pentru ca te-a sarutat pe tine. Si daca era sub influenta alcoolului, e clar ca nu pe tine a vrut sa te sarute. Stai linistita. Atata vreme cat a fost doar o scapare, si tie nu iti place de el, e ok, prietena ta nu va afla.

| Antoniuza explică (pentru Florenta16):

Problema este ca imi place putin...:?

| Florenta16 a răspuns (pentru Antoniuza):

Mhm, incearca atunci sa vorbesti cu prietena ta happy. Spune-i ca nu vrei sa se creeze un conflict intre voi din cauza aceluiasi baiat. In rest nu stiu ce sa faci, nu cred ca vrei sa ii faci rau prietenei tale si sa o desparti de el, asa ca incearca sa iti iei gandul de la el happy. Stiu ca e trist si greu, dar le rezolvam pe toate.

| DDoctorita a răspuns:

Buna Antoniuza

Daca are iubita, nu trebuie sa te saruti cu el. Trebuie sai respecti relatia. Nu te poti baga in viata ei si a lui.

Daca el a vrut sa te sarute, intrebarea mea pentru tine e urmatoare: Chiar vrei sa incepi o relatie cu un baiat care a inselat-o pe iubita lui cu tine si care peste 2 zile de poate insela si pe tine cu alta?

Gnadestete bine.

| Antoniuza explică:

La,,si m-am saruta cu el'' scuze...