Buna, eu consider ca cel mai bine ar fi sa incerci sa cunosti pe altcineva care sa nu aiba nimic in comun cu x y si z. Poate tu simti doar o atractie fata de unul dintre ei, dar cel mai bine ar fi sa te gandesti, daca ii iubesti sau doar iti imagimezi acest lucru, pentru ca iubirea nu este alcelasi lucru cu admiratia, emtuziasmmul, mila sau atractia fata de o persoana
Trebuie sa stii mereu ceea ce-ti doresti, si sa astepti ca primul pas sa fie facut mereu de baiat, sa il joci putin pe degete pentru ca astfel iti vei da seama ce vrea si cat poate face pentru tine.
Uff ce complicata e viata.
imi plac x, y, z, as vrea sa fiu cu toti dar cei cu care pot fi sunt posibili prieteni pentru prietenele mele iar cel ce cred eu ca e disponibil e departe. cam asta am intles eu din tot ce ai scris.
eu zic ca z e cel mai potrivit. zici nu e e fat frumos. stiu ca la o anumita varsta (fie ea si "varsta mentala") este important cum arata partenerul dar crede-ma, intr-o relatie felul cum arata nu este (sau cred eu ca nu ar trebui sa fie) pe primul loc. degeaba arata super daca nu te respecta sau iti e rusine cu el cand deschide gura.
am zis ca z ar fi cel mai potrivit dar nu ti-as recomanda sa fii cu el daca esti atat de "inamorizata" de varul lui. nu de alta dar ai toate sansele sa suferi de fiecare daca cand il vezi pe x.
anunta-ne pe viitor ce decizie ai luat si cum e.
pace si bucurie in suflet
Nuuu...tu n'ai ce face? tu suferi? asta'i iubire? wtf.cica acum toata lumea simte iubirea.pe bune? nu poti sa placi 5 mii de tipi odatda.ce sentimente? tu sty ce is alea?
Hai sa-ti prescurtez povestea, desi cand am citit la inceput imi parea interesanta dar cand am terminta am simtyt. ceva asa.de plictiseala.nu o poveste de iubire
Ai facut cam asa;
TPU.eu plac pe un baiat(x)acela o venit si o plecat si tu ai plans. dupa 7 ani tu mai simti ceva,o venit y ala nu'i asa frumos decat x,s'o intors x o venit si y si odata o aparut si z(de unde nu stiu)si x pleaca,y ramane dar ii urat, z iti place da doar de plictiseala, acum esti disperata ca daca se intoarce x tu trebuie sa fi cu y sau cu z...de ce?
ce'i cu toata incurcatura asta? fata?
Hotaraste'te.un baiat nu se place doar asa ca vine alalalt din urma...sa fim seriosi tu esti indragostita de unul dintre x.y,z?
Simti niste fluturasi in stomac cand vezi pe x?
simti niste fluturasi in stomac cand vezi pe y?
simti niste fluturasi in stomac cand vezi pe z?
Iti place la x-zambestul, felul cum vorbeste, felul cum fuge? iti plac ochii lui cum stralucesc de fiecare data cand te vad?
punety intrebarile astea la toti 3 dintre ei,si ai sa'ty day seama ce simti pentru ei, pentru fiecare
Da'ty seama de ce simti pentru fiecare, si atunci gandeste'te cu adevarat la o relatye cu unul dintre ei
Sper ca te'am ajutat