anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema grava in relatia de cuplu..ne am despartit ..ptc am facut o greseala urata.Mi a vazut conversatia dp fb a mea si a unui baiat si..cum ei nu prea se inteleg bine si mi a zis mai demult sa nu mai vb cu el si asa...m a luat valu iar intr un moment tampit m am plans lui..de problemele in relatie.Si nu i a convenit si a iesit scandal mare.iar acum ne am despartit..si plang de 3 zile non stop aproape..ptc l am dezamagit total atat pe el cat si pe mine si ..nu vreau sa il pierd de finitiv..chiar daca nu stiu daca ma mai iubeste..Relatiile cu prietenii se duc in jos cu prietena mea cea mai buna la fel.Nu stiu ce sa fac sa ma revansez fata de el cu toate ca mi a mai dat o sansa...dar nu stiu cum s o folosesc.Si ..asa cum mi a spus si cea mai buna prt, chiar daca o sa ne impacam candva nu o sa ma mai iubeasca si deja simt cum ma descompun inauntrul meu.Deci nu mai pot nici limpede sa gandesc.Il iubesc enorm si da intradevar..cu o zi inainte eu i am cerut sa ne despartim ptc comportamentul lui a fost din cale afara de urat.
Ce sa fac sa ma revansez fata de cei 2? Adica..suntem triunghi.cei mai buni prt..sau se pare c-am fost ptc aproape i am pierdut.Il vreau inapoi..si asa cum mi a zis si el ca o sa trebuie sa astept.A spus ca m-a iertat dar depinde de mine in continuare crying. Chiar il vreau inapoi si vreau sa ma revansez fata de amandoi.

4 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

A fost greseala ta. De ce vorbesti cu altcineva despre relatia ta, despre probleme voastre de cuplu? Nu trebuie sa implici pe absolut nimeni. Problemele le rezolvati intre voi nu cu prietenii vostrihappy Cere-i scuze, si spune-i motivul pentru care ai ales sa te plangi unui prieten si nu lui.

| pietrean a răspuns:

Este "stapanul" tau cumva?
Ti-a facut vreo "favoare" de te-a ales pe tine si nu pe alta,ca sa te revansezi?
Comportamentu lui "din cale afara de urat",te atrage atat de mult?
Pentru aceste lucruri "chiar"il vrei inapoi ca iubit,in situatia ca aveti probleme in cuplu? El a spus ca te iarta,dar fii atenta la ce iti spune o femeie:NICIODATA, un barbat nu uita, cand este in joc orgoliul lui de mascul!
Lasa totul sa decurga de la sine, nu te ploconi, discutati de la egal la egal si in timp vei decide pe cine sa alegi:iubit sau prieten!

| ElenaSA a răspuns:

Probabil s-a simtit tradat. Ai fi putut sa plangi pe umerii unei prietene. Ceea ce trebuie sa-ti dea de gandit este comportamentul lui, daca poti sa accepti acest comportament. Se va repeta comportarea lui cand veti ajunge din nou in situatii critice.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cere le a doua sansa.