Aoleu,nu ştiu ce are bunica asta a ta,în ziua de azi calculatorul,internetul au devenit o parte importantă în viaţa noastră,oricine ar trebui să înveţe să le folosească, să aibă puţină experienţă cu ele, e parte din cultura generală. Spune-i asta bunicii tale, internetul poate fi folosit în multe scopuri foarte utile, poate te mai ajuţi cu temele plus că mai îţi trebuie şi ţie nişte socializare...
Foarte bine ti-a facut! O sa-i multumesti mai incolo. Lasa viata virtuala si iesi afara din casa!
Bagai melodia Parazitii - De Ziua Ta:))Si ai sa vezi cum te lasa uite un link la melodie:
http://www.youtube.com/watch?v=Wu9rzt3WaWE
La primele postari in care te plangeai de familia ta, te-am compatimit usor. Acum e foarte boring sa citesc tot ce ai scris. Nu mai fa pe victima, nu e chiar asa cum spui. E normal ca bunica ta sa se supere, face parte din alta generatie. Get a life, dude. Postatul pe TPU ce cruda e viata nu inseamna ca ai una. Nu te mai plange de familia ta - cei defavorizati ar da multe ca sa fie in locul tau.
Unde stă bunicăta asta.
Să trimitem un psiholog pentru ăștia mai
comuniști și anti-sociali.
Eu cred ca bunica ta e nebuna. Sincer acum. care e problema ei daca vorbesti cu lumea ca nu inteleg
Zice ca daca vorbesc cu niste copii, zicea ea ca vine la ea si o omoara cu cutitul. La fel si bunicul. Ieri, ei 2 au facut un scandal mare ca vorbesc eu pe calculator.
Poate zice in gluma,chiar daca nu suna asa. Daca nu,ii poti zice asa:
-Mamaie(sau bunico) daca tastez nu inseamna ca vorbesc cu cineva,poate as vrea sa invat ceva de pe internet,daca nu stii cum functioneaza internetul asta mai bine lasa-ma pe mine )
Daca tot iti zice ca vorbesti cu lumea ii zici :
,, Nu, nu vorbesc cu lumea, ajut lumea (cand stai pe TPU) ''. Daca mai vrei,, replici'' ma anunti asa faceau si bunicii mei :,, ce stai toata ziua la pc? ..bla blah'' de fiecare data le raspundeam corect si in cele din urma ma lasau in pace.
Dar cand ii zic ca scriu pe gugal ea zice ca mint. Ce pana mea sa-i zic? Ea toata ziua ma pazeste ce fac la pc.
Sincer,bunica ta stie ce e ala Google? De-abia si parintii mei stiu ce este, d-apoi bunicii?Ii poti zice ca nu este ea mama ta ca sa-ti zica ce faci,o fi mama mamei tale dar parintii au,,controlul'' ca sa zic asa. Daca tot te supravegheaza, o chemi frumusel langa tine, ii explici ca colegii nu au cum sa te contacteze, ii arati la calculator ce e ala google, ce poti face, ce e tpu...etc.Cred ca are o temere privind internetul, cred ca a auzit nenumarate cazuri la stiri cu furatul banilor pe card, rapire de copii..etc prin intermediul internetului, si de asta ii e frica. O poti intreba frumos si calm:,, ce ai vrea sa fac eu pe internet bunico ? '' dupa ce iti spune, faci asa cum zice, ea te va vedea ca faci ce-i zici si nu cred ca se va mai duce sa vada ce faci.Ai o bunica tare dificila... daca nici asa nu merrge, nu ramane decat sa stai pe telefon si pretinzi ca te joci x si o :p sau sa-ti chemi parintii si sa-i explici ca-ti citeste fiecare cuvant care le spui colegilor pe mess.
Doamnee. zii sa se omoare
Ea zice sa ma joc DOAR pe jocuri tampite barbie
Cred ca s-au uitat la prea multe filme horror bunicii tai. Doamnee auzi la ei cica" ii omoara cu cutitul"
)
Ii poti zice ca jocurile barbie iti strica pc-ul, ti-l viruseaza si virusii aia te spioneaza ) poate va renunta sa te oblige sa te joci
Ar trebui sa fi mai rebela si sa o lasi sa vorbeasca singura.Si bunica mea zice ca toata ziua is pe calculator si mama comenteaza la fel, dar eu imi pun castile in urechi dau la maxim si ii las sa vorbeasca singuri.cand vin obosita de la lucru vreau doar sa ma relaxez ascultand o muzica, un film sau discutand cu prietenii.nu o baga in seama si gata.ce poate sa iti faca?
Eu cred, sincer, ca are probleme mentale. Pe bune. ar fi anormal sa nu socializezi, nu asta.
Spune-i ca e treaba ta. Dar totusi intreab-o de ce nu te lasa, de ce crede ea ca e gresit sa socializezi?
Totusi, vorbeste cu ei si explica-le ca la varsta ta e normal. Sau mai este o solutie. acum ca incepe scoala (nu stiu in ce clasa esti, ma rog) poti sa ii spui dirigentei/dirigintelui sa vorbeasca, cu ei ..Serios, mi se pare foarte anormal.
Omule esti ciudat...parinti nai sa le zici ca te deranjeaza? ce cauta bunica ta in camera ta? ce caut ala caluculatoru tau? de ce trebuie sa ii dai explicatii? DE CE? DE CE NU IEI ATITUDINE? serios.
nu am mai vazut asa ceva.
Pote veni cu cutitul la gatul tau si sa iti zica " Daca nu termin cu pc-ul te omor!"
Sincer uite un lucru care ai putea face. Nu stiu daca ti l-a mai zis cineva ca nu am citit totul. Cauta o persoana mai invarsta ca tine sa zicem 40-50 de ani care foloseste netul si roaga persoana sa ii explice bunici tale o parte din treburile astea cel putin de lucrurile care le faci zilnic pe calculator.
Nu ai ce sa faci... asa sunt astia batrani... Incearca sa discuti cu ea, orice om are nevoie de comunicare, socializare! Succes
naosl de tine..sa ai asa bunici anti sociali. eu daca as fi in locul tau as inebuni. iata sfatl meu depinde de tine daca il ei in considerare sau nu. cand bunica ta iti mai zice ceva ridica-te in piciaore si spune-i asa: bai m-am saturat sa-mi tot controlati viata. vreau sa socializez vreau sa aam prieteni.nu esti mama mea ca sa imi spui ce sa fac. poate reactiona in 2 moduri:1 va tipa la tine sau iti va da o palma 2 se va supara si va leca. dupa un timo imi va treve probabil si isi va cere scuze. succes
Woooow ce bunica proasta ai...acum serios...cu ce crei ca te putem ajuta noi?
n-ai decat sa-i dai in cap
Si bunicamea e asa de exemplu cand scriu ceva cu cine vorbesti eu ii raspund da ce te intereseaza?! Se supara si se duce in treaba ei.
Dar de ce te supui bunicii tale? Din ce ai spus tu se pare ca ea a observat ca daca iti spune ceva tu imediat faci ca ea... iar acum pur si simplu te controleaza.
Incearca sa-i explici ca e ceva normal ceea ce faci tu... incearca sa comunici cu ea, dar daca nu intelege trebuie sa fi mai impunator ( asta nu inseamna sa injuri sau sa tipi la ea ) Explica-i ca pc-ul nu se foloseste doar pentru a vorbi cu cineva anume ci si pentru a afla informatii noi, pentru a te documenta.
Liebe întreabă: