"i-am spus ca nu am nici un scop"
Totusi aveai! Doreai să îi câștigi inima, iti doreai o familie cu ea etc
Uite, s-ar putea ca ea să nu vrea același lucru cu tine. Poate, caută altceva. Dacă era multumită cu ce avea, nu se distanța, ci se apropia. Învață și tu să asculți vestile care vin din tăcere.
În caz de ceva, las-o liberă, nu o stresa cu telefoane si mesaje, treci peste înfrângeri și complexe.
Leonard Cohen spunea că "Once the heart has been broken, several paths open. It is a different path for every broken heart."
Pai daca nu apreciaza ca i-ai facut complimente, cu ea vrei tu sa stai?! Daca te iubea si ea, nu punea problema deloc asa, si intelegea de ce ii faci complimente, mai ales ca simtea si ea sa faca de la sine acelasi lucru cu tine.
Ea te banuie ca ai scopuri ascunse, ca de fapt poate ea gandeste asa, adica daca face complimente la cineva, are un scop ascuns.
Ea e versata deja, a trecut prin multe cum zici tu.
Cauta alta ca lumea! Sunt multe altele care poti sa le placi si sa le iubesti la fel de mult, si care sa te placa cu adevarat.
Un om care stie ca il iubesti, se bucura ca ii faci complimente, apreciaza asta, dar si el va face cu tine la fel.
Daca se mira ca ii faci complimente, inseamna ca nici nu crede ca o iubesti.
Logic ca vrei ceva de la ea, adica o relatie, dar asta nu e scop ascuns.
Ce sa nu pierzi? Pe cineva care nu intelege ca o iubesti?
După părerea mea ești mult prea grăbit și ai speriat-o.
La 22 de ani (și eu am tot atât) e foarte posibil să nu fie interesată încă de chestii atât de serioase și grele, gen familie, planuri de viitor, etc. mai ales după numai o lună și ceva de când vă cunoașteți.
Iar tu o asaltezi și o sufoci cu comportamentul tău de om hotărât și grăbit care vrea să meargă mai departe cât mai repede.
Îi creezi disconfort, mai ales dacă totuși ține la tine, dacă o tot presezi.
Te sfătuiesc să o iei mai ușor, lasă-i timp suficient să te cunoască în diverse situații, să se obișnuiască cu tine și nu mai încerca să grăbești lucrurile nici măcar verbal.
Am discutat cu ea și mi-a spus ca "nu am mai avut bun simt sa o întreb dacă pot sa merg la ea daca are treaba ca nu am întrebat-o ce a făcut în ziua respectiva ca nu am ajutat-o la mancare ca nu i-am luat lucrul din mana nu i-am spus ca sunt îngrijorat pentru ea", i-am mai spus unele lucruri și s-a enervat cum ca lucrează prea mult și ca sunt îngrijorat pentru ea ca ii foarte obosita am tot întrebat-o cu ce sa o ajut, fata a crescut doar în certuri și în necazuri și nu înțeleg de ce se enervează asa tare când eu vreau sa o ajut și vreau sa fac tot ce îmi sta în putință sa o ajut, am sa fac toate astea dar când o sa stam amândoi, eu stau cu parinti deocamdata la casa și ea sta la bloc am treaba de făcut și acasă și vreau sa o ajut și pe ea dar nu imi spune decât pot și singura nu stiu cum sa reacționez ca să locuim împreună și mi se pare un pic cam repede după o luna
3 Variante:
1. Poate te implici prea mult in viata ei si ea incearca sa pastreze o limita.
2. Poate foștii ei s-au comportat cu ea precum te comporti tu si la final au ranit-o iar acum fata si-a invatat lectia si vrea sa fie sigura pe sentimentele tale.
3. Poate te face rezerva in timp ce ea isi cauta alti parteneri mai buni.
Sfatul meu e sa o lasi mai moale cu implicarea in relatie.
Daca e relatie inseamna ca va iubiti si amandoi trebuie sa contribuiti cu sentimente. Asteapta sa vezi daca si ea contribuie cu sentimente precum faci tu.
**Dacă iubeşti pe cineva, lasă-l liber. Dacă se va întoarce îţi aparţine. Dacă nu se va întoarce nu ţi-a aparţinut niciodată.**
Dacă tipa e.mai distantă cu tine clar ascunde ceva altfel dc ar fi distantă poate fi acceptată cu distanța atunci când abia te cunoaște și are emoții dar dacă ai o relație cu ea nu mai e la început deci e bizar clar ascunde ceva anume
Aha. Prin ce a trecut?
Nu ascunde nimic, stai chill, crea să pară doar interesanta, ca să fi tu si mai mult după ea. Ea ce semne da, spune că te place?