Iubirea la tineri e ca un foc de paie.
Se aprinde repede, lasa impresia ca e pusa pe treaba, dar se stinge la cea mai mica bataie de vant si se aprinde tot cu paie... orice pui peste, mai consistent, va sufoca focul initial.
Enough?
Este greu de tinut o relatie la distanta(''ochii care nu se vad,se uita''), pentru a rezista este nevoie de dragoste nemarginita si iubire dusa la superlativ, condimentata cu incredere si respect reciproc, neconditionat, si nici asa nu-i sigura reusita.Respecte
Lasa-l balta, treci peste ca nu merita! Iubirea adevarata va veni, si nu va trebui sa faci tu nimic pentru a repara nimic!
Omul a spus ca te iubeste ca pe o sora, iar asta ar trebui sa te bucure. Inseamna ca te iubeste sincer. Pe mine nu ma iubeste nimeni ca pe un frate (cred). Cat va urasc!
Stiu ca multi dintre voi o sa spuneti ca relatiile de genu nu tin, ca nu stiu ce.Dar credeti-ma, cu putina incredere, rabdare, ambitie, IUBIRE, merge. Orice e posibil daca chiar iti doresti.Tot ce am nevoie e sa reglementez situatia, iar mai departe sunt dispusa sa astept cat e nevoie pana ne vom vedea.Asta daca chiar iubesti cu adevarat o persoana.
Mda relatiile astea la distanta nu sunt bune deloc ...decat pentru o vreme cat e scanteia aprinsa asa am patit si eu pana am fost parasit pentru altul si inainte sa se desp de mine imi zicea ca nu vede viata fara mine si alte chestii de genu dar pana la urma...
Trebuie sa te comporti ca in ainte casa te iubeasca sau sa faci tot ce faceai atunci sau poate ca are pe altcineva si te tine in caz de se desparte de per respectiva sa te aibe pe tine.
Wow...cam complicat...dar din cate spui tu, se pare ca tipul nu mai e interesat de tine... Poti sa ii spui pe un ton "mai putin disperat" ca ii e dor de VOI...Reaminteste-i de "vremurile frumoase"...Sunt sigura ca si lui ii e putin dor de acele "vremuri" daca iti spunea "te iubesc" de ATAT de multe ori pe zi...Amintirile il vor coplesi si pe el, asa ca propune-i sa va intlniti si stabiliti daca veti / nu veti fi mai mult decat prieteni. O discutie "face-to-face" e mai eficienta decat orice mesaj...Succes!