Ai face foarte bine daca te-ai despărți de el! Asa fac multi iubiti? In niciun caz! Asa fac doar pshihopatii. Ce face el deja nu mai e gelozie din dragoste, ci politie, anchete si urmariri. Cred ca daca ai sta cu el, e in stare sa te si pocneasca, pe motiv ca te-ai dat cu ruj. Nu ai nevoie de un om care sa te terorizeze si sa-ti traiesti viata numai cu explicații si justificari. Da-i incolo de doi ani. Altii se despart dupa 20. Iesi din relatia asta cat mai repede posibil.
Este vorba despre o gelozie patologica fara leac.Tu iti irosesti anii.Esti astfel lipsita de posibilitatea de a cunoaste alti barbati si de a-ti intemeia o familie normala.
Baiatul pare sa aiba o psihoza, am avut un caz in familie.
Din pacate nu merita sa lupti tu cu boala, deci scapa de el. Repede.
Imi dai voie sa te numesc proasta? Cum sa stai ma langa asa om de buna voie? Desparta-te frate de el ca n-ai ce sa-i faci, lasa-l sa ramana singur pe vecie daca are gargauni din astia prosti in cap.
Nu contest ca asemenea specimen ar trebui castrat, nu de alta dar daca se reproduce sunt sanse sa mai iasa altii ca el.
Referitor la tine, daca dupa tot ce scrii aici mai esti in aceasta relatie, iti meriti soarta.
Ce faci tu nu este dragoste, sacrificiu, sau ce mai spuneai tu acolo, ci doar prostie...doar iti meriti soarta, aleasa de tine.
Valeu, asta nu e relatie, el te domina total! E o problema imensa gelozia lui exagerata!
Individul e total pe alta planeta, probabil are o stima de sine atat de scazuta incat toate frustrarile lui se revarsa asupra ta.
Of, fetito, renunta cat mai repede la relatia asta distructiva! Stiu ca doare la inceput, dar va fi atat de bine dupa! Ai sa vezi ca exista multi barbati care nu sunt gelosi si cu care, fiind intr-o relatie, puteti avea fiecare spatiul lui personal, hobby-uri, prieteni, convorbiri, intimitate.
El nu se va redresa niciodata. Gandeste-te bine daca asa te vezi toata viata Esti foarte tanara, e pacat. Ai o viata inainte sa cunosti alti barbati si sa ai relatii normale.