Sunt atâââââââât de invidioși încât își varsă invidia pe tine. E groaznic. Mie mi s-a întâmplat cvea de genul pentru că profesorii au avut-o elevă pe sora mea, care învăța cel mai bine, dar eu nu i-am băgat în seama. O să le treacă lor
Atata vreme cat nu este adevarat, nu trebuie sa te afecteze.Toti se sprijina la un moment dat pe ceva:pe ce au in cap, pe bani, pe prieteni sau parinti! Dar vine vremea cand trebuie sa te sprijini numai pe tine si atunci e atunci!
Nu poti sa lupti contra curentului si nici sa astupi gura lumii. Poate ca o sa-i opresti acum pe unii sa vorbeasca, dar vor apare altii mai tarziu. Cel mai bine e sa incerci sa iti consolidezi pozitia ta. Sa consideri ceea ce ti se intampla ca lucruri care te calesc si te pregatesc pentru a fi capabila sa infrunti altele mai grele, care urmeaza sa se iveasca in viata. Fa-ti un cerc de prieteni cu care te intelegi si sfideaza-i pe nestiutori si prosti.
Stii ce sa le zici: sunt doua moduri
1->Care ti-e problema zi si de ai tai ca ce tamp au fost numa o tampa au putut face.
2->Zile asa:"Nu ma cobor la nivelul vostru de proaste ca di experienta voasta ma bateti."
3->Daca sunt grase spune-le asa:Asa de grase sunteti ca daca cadeti in china se face Tsunami, sau asa de grase sunteti de imi va rostogoliti.
4->Daca sunt slabe zile asa:Asa slabe sunteti ca: incapeti intre picure de ploaie, va caracti pietre c voi daca bate vantu sa nu va sufle. Gandeste-te bine ni ce ocazie esti si profi
ta
E nasol ce se intampla, dar sa stii ca in curand nu o sa-ti mai pese de chestiile astea. Cand eram mai mica am avut si eu niste conflicte cu niste vecini, ma judecau tot prin prisma parintilor. Ma stresam sa le fiu pe plac, si cu toate astea tot nu-mi iesea. Acum, privind in urma, nu-mi mai pasa de cine ce crede. Ar trebui sa stii ca ai destul potential sa te ridici deasupra lor, nu cu ingamfare, dar ignorandu-i.
Merci de raspuns.
Curaj gaina, ca te tai!
Multumesc tuturor pentru raspunsuri!
badblood248 întreabă: