| baiatfin69 a întrebat:

am o problemă, miercuri ies cu o tipa, super drăguţă. problema mea este ca sunt super timid. ma face sa ma pierd, ma bâlbâi la orice cuvânt... noaptea plang gandindu ma la ea. uneori imi vine rau... sfaturi?

5 răspunsuri:
| Caty2000 a răspuns:

Cred ca ar fi cinstit si fata de tine, si fata de ea sa nu te arati ca un "macho". Poate ei chiar ii plac tipii ca tine. Intr-o relatie ambii trebuie sa fie naturali si relaxati. I-ai un buchet de flori, sau chiar si un trandafir ar fi un semn dragut de atentie. Daca mergeti la un restaurant, aseaz-o pe ea prima, daca in parc sa va plimbati, i-ai o inghetata. Fii tu insuti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te sfatuiesc sa faci exercitii pentru a scapa de timiditate. Din fericire, am aflat de acest site al unui profesionist de la un alt coleg TPU. Mi s-a parut foarte interesant, asadar, ti-l recomand si tie >> http://edituratrei.wordpress.com/......celuilalt/
Bafta!
De asemenea, nu uita: esti tanar, frumos, ai toata viata inainte, esti inteligent! Nu ai de ce sa te rusinezi!

| ElenaSA a răspuns:

Daca a acceptat sa iasa cu tine inseamna ca simte ceva pentru tine si aceste sentimente nu dispar chiar daca te pierzi sau te balbai. Asa ca, fii tu insuti.

| Alina570 a răspuns:

Cred ca pe mine m-ar induiosa un baiat care mi-ar spune ca sunt atat de frumoasa incat se emotioneaza de-a-binelea sa iasa cu mine si incepe sa se balbaie cand se uita la mine. Ceea ce vreau sa spun este ca poate ar aprecia sinceritatea ta, lasand-o sa stie cum te simti si in acelasi timp facandu-i complimente. Nu-i spune totusi ca plangi noaptea gandindu-te la ea, e cam ciudat. Gandeste-te ca deja nu mai vrea sa te vada si nu mai ai nimic de pierdut. Poate in acest fel te vei relaxa un pic. Cineva mi-a povestit ca dadea un test de soferie si era atat de incordat si emotionat ca ii tremurau mainile si picioarele. La un moment dat testerul I-a certat foarte rau pentru ceva care nici macar nu era vina lui si a fost sigur ca a picat, iar din clipa aceea s-a simtit usurat si calmat, nu i-a mai pasat de nimic. A condus perfect tot restul testului si pana la urma l-a luat.

Bafta!

| kandaraki a răspuns:

Fii tu insusi, incearca sa conversezi cu ea despre teme ce tie iti par interesante, sa vezi daca aveti ceva in comun. fa-i complimente din cand in cand, fii relaxat, nu vorbi prea mult, ca nu da bine, ascult-o atent chiar daca vorbeste chestii ce nu te intereseaza. relaxeaza-te si totul va fi bine. fii tu insuti! succes