Cred ca ar fi cinstit si fata de tine, si fata de ea sa nu te arati ca un "macho". Poate ei chiar ii plac tipii ca tine. Intr-o relatie ambii trebuie sa fie naturali si relaxati. I-ai un buchet de flori, sau chiar si un trandafir ar fi un semn dragut de atentie. Daca mergeti la un restaurant, aseaz-o pe ea prima, daca in parc sa va plimbati, i-ai o inghetata. Fii tu insuti!
Te sfatuiesc sa faci exercitii pentru a scapa de timiditate. Din fericire, am aflat de acest site al unui profesionist de la un alt coleg TPU. Mi s-a parut foarte interesant, asadar, ti-l recomand si tie >> http://edituratrei.wordpress.com/......celuilalt/
Bafta!
De asemenea, nu uita: esti tanar, frumos, ai toata viata inainte, esti inteligent! Nu ai de ce sa te rusinezi!
Daca a acceptat sa iasa cu tine inseamna ca simte ceva pentru tine si aceste sentimente nu dispar chiar daca te pierzi sau te balbai. Asa ca, fii tu insuti.
Cred ca pe mine m-ar induiosa un baiat care mi-ar spune ca sunt atat de frumoasa incat se emotioneaza de-a-binelea sa iasa cu mine si incepe sa se balbaie cand se uita la mine. Ceea ce vreau sa spun este ca poate ar aprecia sinceritatea ta, lasand-o sa stie cum te simti si in acelasi timp facandu-i complimente. Nu-i spune totusi ca plangi noaptea gandindu-te la ea, e cam ciudat. Gandeste-te ca deja nu mai vrea sa te vada si nu mai ai nimic de pierdut. Poate in acest fel te vei relaxa un pic. Cineva mi-a povestit ca dadea un test de soferie si era atat de incordat si emotionat ca ii tremurau mainile si picioarele. La un moment dat testerul I-a certat foarte rau pentru ceva care nici macar nu era vina lui si a fost sigur ca a picat, iar din clipa aceea s-a simtit usurat si calmat, nu i-a mai pasat de nimic. A condus perfect tot restul testului si pana la urma l-a luat.
Bafta!
Fii tu insusi, incearca sa conversezi cu ea despre teme ce tie iti par interesante, sa vezi daca aveti ceva in comun. fa-i complimente din cand in cand, fii relaxat, nu vorbi prea mult, ca nu da bine, ascult-o atent chiar daca vorbeste chestii ce nu te intereseaza. relaxeaza-te si totul va fi bine. fii tu insuti! succes
anonim_4396 întreabă:
Mario1996 întreabă: