Mai lasa prostiile aste emo si lupta pentru ca sa supravietuiesti? crezi ca viata ta e diferita? crezi ca nu avem toti probleme?
crede-ma unii au trecut prin mai multe decat iti poti inchipuii tu vreodata...dar nu fac ca tine, nu se ascund in baie si incep sa se taie.lupta cu viata, incearca sa si-o schimbe
tu ce faci? stai si iti plangi de mila
esti singura vinovata pentru ceea ce ti se intampla si ar trebui sa inveti cat mai repede ca in viata sunt 2 mari categorii : persoanele care calca in picioare, si persoanele care sunt calcate in picioare
tu din ce categorie faci parte?
oamenii sunt rai ...si ca sa rezisti trebuie sa fii si tu rea
e pacat ca am ajuns asa, dar asta-i adevarul...
Incearca sa te indrepti, sa arati ca te'ai schimbat, si daca te ajuta cu ceva, TOTI ne luptam in viata asta de ****, treci peste!
Si apropo, invata sa gandesti, Dumnezeu nu ne'a dat o gandire limitata, tu chiar crezi ca daca te ranesti iti este mai bine? Iti garantez ca nu este asa, iti garantez ca daca vei trece peste, poate vei avea acel sentiment, de copleseala totala, de stres, dar va trece. Mult succes!
Toata lumea trebuie sa lupte in curva asta de viata, nu sa cedam. Pleaca la un psiholog.Bafta!
Fratee incettt esti pe pamant lasa in pe***a mea televizoru internetu.
Du-te pe centura ia-ti o tar**a si simtete bine
Du-te in cluburi.
Fa-ti de cap eu am 16 ani frate si imi traiesc viata din plin.
Ce rezolvi ca esti cu stilu lor?
Poarta stilu puscarias periuta,
Lant gros haine :Bluza neagra
Jeans
Si adidasi albi
Fi frate si tu mai reactiv nu te inchide in tine ca poti ajunge la alte probleme ascultama cu atentie.
Toti baieti si fetele de pe acest pamant eu cred ca au pereche nu conteaza cum arati.Incearca sa ti cauti alte anturaje. Incearca sa dovedesti lumii ca ai putere si lupti pentru tine in ***.Nu lupti pentru negreala aia la ochi si parul ala pe talpi in *** revino-ti si gandeste-te ca nu ai 9 vieti ai una pura sincera si inca esti tanar banuiesc.
Daca ma asculti eu spun ca in 2 3 4 luni nu in 1 zi o sa vezi ca devi alt om.
A doua problema drogurile sa nu le iei...Nici seringa ...Nici iarba
Si taiatu ce *** rezulti ca te tai du-te frate daca vrei sa faci de astea mergi frumos.Ia incerca sa te duci seara de seara acasa si sa te uiti la un film de comedie Sa cauti o fata rebela si sa iti traiesti viata...
Haide salut nu vreau funda ca nu-s milog eu ti-am dat un sfat prietenesc...Asta e perspectiva mea nu stiu ce vrei tu dar ascultama si va fi bine.
"Aripile de fier"sunt cele ale speranței.Nu ai nevoie sa le clădești, ele sunt tot timpul cu tine-exact asta te și chinuie, probabil.Despre durerea care te arde sunt exact doua posibilități:ori o poți opri,dar nu vrei; ori vrei,dar nu poți. Oricum ar fi,primește-o cu impasibilitate; ignor-o; când simți că cedezi, speră că o sa treacă repede, ca să îți poți continua viața.Ieși în oraș,poate,ca să îți mai schimbi ideile. Speră ca Atotputernicul o sa te ajute,deși,amintește-ți,nu are strict nici un motiv de a o face. Speră în ciuda acestui lucru Starețul Silouane spune o chestie de genul,"poți să crezi că ești un sfânt, sau un condamnat pe vecie-dar ambele gânduri vin de la cel rău" cred că dacă ai fi avut forța de a schimba ceva, ai fi făcut-o deja.E timpul sa ai încredere în Dumnezeu.