| AddaIulya a întrebat:

Buna TPU am o problema...prietena mea cea mai buna s-a despartit de prietenus-o si eu ma inteleg ff bine cu el si ea acum crede ca suntem impreuna si ne placem...am incercat de atatea ori sa ii explic k nu e nimic intre noi doar o relatie de prietenie dar nu intelege. Ce sa fac?(FUNDA )

Răspuns Câştigător
| NuDauFunda a răspuns:

Spune-i ca daca vrea sa te creada bine, daca nu - nu. Daca te toi chinui sa-i explici o sa creada ca o minti.
Asa functioneaza treaba asta dpdv psihologic. Cand minti esti agitat, te stresezi si asta e impresia pe care o lasi ikncercand s-o convingi.

Deci uita-te in ochii ei, spune-i ca e ultima oara cand ii spui ca nu il placi pe baiat si ca daca nu vrea sa te creada atunci e problema ei.

6 răspunsuri:
| NatureSelf a răspuns:

Mai da asa gandeste de oarece e remarcat de intamplari, cel mai bine e sa vorbesti cu ea, arata-i ca nu e asa cum credere.Doar nu te-ai certa cu cea mai buna prietena, petru asa ceva.

| alabalaportocala2011 a răspuns:

Ce sa fac?==nimic, că tot nu ai ce face.

| pYv a răspuns:

Zi pe romaneste ti l-am luat :devil)) (mai explica-i poate baga la cap) si ca nu ai nici o treaba cu el...incearca sa ii impaci [daca mai vor desigur] laughing

| b3bitsa a răspuns:

Hei, auzi vi cu intrebari pe TPU aici, pentru ce? Nici macar nu ai vb cu mine oh go on putin mai conteaza si problema mea ce cred, uh cu mine prietena nu o sa mai fii ~winking

| RuSeS a răspuns:

Da, da? da, da? Mai taiei din pofta de sex

| cristina128 a răspuns:

Pai. evital si tu sau stai de vorba cu ea si explica-ihappy