Pai nu stiu ce sa zic, incearca sa nu te mai gandesti la asta si cauta-ti alti prieteni sau incearca sa fi indiferent sa nu iti pese de nimic. Daca chiar suferi incearca sa te impaci cu acele fete si sa le explici cum te-ai simtit in momentul ala. Sper ca te-am ajutat.
Ps: Si eu sunt cam in aceas situatie.
Si altii se comporta cu tine asa cum te porti tu cu ei.
Fetele prefera parteneri manierati, care nu fac scandal, nu injura si se poarta frumos cu ele!
Deci, trebuie sa te schimbi intai pe tine!
Nu ai de ce sa te enervezi, nu-și are rostul. Mai bine că s-a întâmplat acum, decât mai târziu. De aici, îți poți da seama că pe lângă tine ai avut prieteni falși de la bun început. Îți vei face alți. Așa este in viață, unii îți sunt fideli, alți te rog pe la spate. Fruntea sus și lasă nervii, căci nu faci nimic cu asta.
Nu vreau sa rezolv asa problema. Since nici nu vreau sa mai am vreo legatura cu ei. Sa se duca cu ala pana il sug* de pul*. Daca au ales un aragas cu 4 ochi, prost, care nu stie romana, sa ii ia pul* in gura si sa se duca dracu.
Instigare la violență purăăăăă!
La 11 ani e de inteles ca nu prinzi sarcasmul. Te scuz.
M-am prins oricum! Cam negru, asa.
Imi dau seama.
Buna! Iti dau un sfat psihologic, eu stiu adevarul si vad clar situatia ta de viata.Singurul care a gresit esti tu, pentru ca esti nervos, cu deprinderi urate, si prietenii s-au saturat de tine, probabil ei fiind mai morali.Injuri si iti cauti linistea si alinarea suferintei prin agresivitate,prin injuraturi,prin barfa, ura, rautate pentru cei ce te-au suparat, dar ei nu se consuma, si traiesc in continuare bine si fara tine.Cauta alinarea la Isus Hristos Iehova, care da binele si raul il arde in iad.Lasa-te de anturaj, de dracu, de placeriile vietii.Cauta pacea, moralitatea, increderea, sfintenia! Aceasta este consacrarea si viata la care Domnul neincetat ne cheamă! Aceasta lupta este cea a convertirii in vederea sfinteniei si a vietii vesnice la care Domnul neincetat ne cheama!
-refuzul de a ierta implica in mod necesar povara timpului psihologic.
-prezentul este tot ce vei avea vreodata.
-viata ta, este in acest moment.
-viitorul este o replica a trecutului.
-cand mintea ta este impovarata de trecut, traiesti aceleasi lucruri.
-calitatea constiintei din prezent da forma viitorului, care nu poate fi trait decat in clipa de acum.
-identifica-te cu mintea, observa gandul, nu-l analiza!
-asculta linistea din spatele oricarui sunet!
-observa cromatica, nu interpreta!
-modifica-ti gandul, sau accepta-l!
-modifica-ti starea, sau accepta starea!
-simte corpul tau interior, scufunda-te in iluminare!
-traieste clipa de acum, prezentul etern, profund!
-nu exista salvare in timp, nu te poti elibera in viitor de problema ta.
-prezenta in clipa de acum este cheia libertatii.
-nu poti fii liber decat acum.
-anumite lucruri din trecut n-au mers asa cum ai dorit.
-iti manifesti o putere sa mergi mai departe, de ce s-a intamplat in trecut.
-te impotrivesti lucruriilor care exista deja.
-speranta te concentreaza pe viitor, neaga prezentul, neaga fericirea ta.
-situatia ta de viata exista in timp.
-viata ta exista acum.
-situatia ta de viata este o constructie a mintii.
-viata ta este reala.
Multa sanatate! Asculta aceste doua puncte de vedere! Imi doresc sa te vindeci si psihologic si din punct de vedere sanitar!
Multa sanatate!
Bah! esti prost?
Ce?
(pentru BotezanDaniel):
Comenteaza tu ce vrei, ca banuiesc, ca nu stii nimic despre adevaratul si realistul sens al vietii, convertirea catre Isus Hristos!
Si daca totusi EU am dreptate : ce vei spune pe patul de moarte? imi vei cere cscuze, etern!?
Nu ai dreptate, pentru ca nu stii ce inseamna moralitatea, pentru ca m-ai facut prost, si pacea divina, pentru ca esti neimpacat cu Isus Hristos.Se pregateste ziua cumplitei razbunari,si o sa memorezi ziua asta in flacarile de foc,daca te separi de sursa vietii,Parintele si Regele Universului,Iehova, Dumnezeu, odihna celor ce vor fii in noul sistem moral si sfant.O sansa ai, renunta la rau, caci izvorul oricarui bine, este dulce mangaiere!
Despre calea pe care mergi, spuneam ca este proasta; nu despre tine, ca OM
A CUI PLM de razbunare; ca Bunul ISUS nu-I razbunator! PLM=pacatul lui Moise.
Calea nu este rea.Atatea sisteme imorale, autoritatiile au guvernat numai in interesul lor, iar oamenii au avut neajunsuri.Regatul lui Dumnezeu este spre folosul nostru,ne asigura SANATATE PERFECTA, VA ANULA MOARTEA PRIN INVIERE, V-A REZOLVA PROBLEMELE DE HRANA SI PROBLEMELE DE MEDIU. Dumnezeu a savarsit din aceste lucruri si in slujba lui de pe pamant, pentru a ne arata ce va urma. Dumnezeu este sfant, pentru ca este iubire absoluta, care refuza total raul si este izvorul binelui! De ce nu ai renunta la RAU? De ce nu ti-ai dori BINELE, adevaratul si realul interes?
Hai PA; Canta la alta masa!
Ai gresit cand ti-ai ales 'prietenii'. acum accepta faptul ca ai gresit si fii mai intelept data viitoare cand iti alegi 'prietenii'. eu am putini, dar de baza. I-am ales cu grija si in timp. recomand sa faci si tu la fel.
esti nervos, normal ca esti - ai facut o mare greseala alegand asemenea persoane si habar nu ai avut sa le citesti caracterul. ar trebui pe viitor sa fii in stare sa o faci
Pai nu stiu ce sa zic, incearca sa nu te mai gandesti la asta si cauta-ti alti prieteni sau incearca sa fi indiferent sa nu iti lese de nimic. Daca chiar suferi incearca sa te impaci cu acele fete si sa le explici cum te-ai simtit in momentul ala. Sper ca te-am ajutat.
Ps: Si eu sunt cam in aceas situatie.
Ms de raspuns.
Cu placere! Ce ai facut si cum a mers?
Nimic. cand ii vedeam ziceam buna si pa.
Eu cred ca vrei un raspuns.Frustrarile tale emotionale nu vor pleca una-doua.Confrunta-ti "prietenii" si afla de ce nu mai vor sa iti fie prieteni. Oricum nu cred ca erau buni pentru. tine deoarece prietenii adevarati nu fac asta.Sunt sigura ca esti o persoana grozava si ca iti vei gasi alt grup de prieteni.Btw,conform unor studii muzica metal ajuta sa te calmezi.
Ar trebuii sa stai singur o perioada, sa nu te mai gandesti! Sa te duci prin padure linistit.Ce ai avut tu nu erau prieteni.Erau doar niste ciudati care nu sunt ca noi.Gandeste-te ca esti special, ca nu te merita.Trebuie doar sa iti propui sa uiti ce s-a intamplat si cel mai important sa ii uiti pe ei. Poate sa stai singur 1 saptamana te va ajuta.
2 în dinți le dai. Te calmează. Sau ii prinzi pe fiecare într-un loc pustiu și spor picior în gura.
anonim_4396 întreabă: