| Arex a întrebat:

Am o problema sentimentala si as avea nevoie de niste sfaturi. Deci totul incepe asa. Tatal meu este plecat in Germania pentru nu stiu ce rata nenorocita si imi este foarte dor de el..
A venit in vacanta de sarbatorile mai importante sau vacanta de vara.De fiecare data cand trebuia sa plece inapoi parca era iadul pe Pamant. De fiecare data m-am abtinut sa nu plang, dar ultima data pur si simplu nu am mai putut. Problema este: Cum pot sa trec peste toate astea si sa nu mai fiu asa de trist?

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este grea situatia ta si ca tine sunt multi copii. Trebuie sa te gandesti ca nu de placere a plecat tatal tau, ca si multi altii, ca si lui ii este greu sa stea departe de familie si ca a facut-o pentru binele familiei.
Tristetea oricum va ramane, mai ales daca esti foarte atasat de el, dar o vei suporta mai usor. Gaseste-ti un hobby si nu-ti va mai sta asa mult gandul la tata. Numai bine!

| Lamaitzza a răspuns:

Da, stiu cum zici. Tin minte ca odata tata a stat plecat in strainatate un an de zile fara sa vina deloc acasa, nici macar de sarbatori. Tot din cauza plecatului familia mea era la un pas de divort si a fost o perioada urata. Intr-adevar e foarte greu, mai ales daca esti mai apropiat de el decat de mama ta sau alt membru al familiei. Nu stiu ce-as putea sa-ti spun, cred ca lucrurile astea se aranjeaza de la sine fiindca apare obisnuinta.
Eu te sfatuiesc sa iti ocupi timpul cu cat mai multe chestii astfel incat sa nu ai timp sa te gandesti la asta. De exemplu fa sport, citeste, ia-ti un joc de pe internet, habar n-am. Gandeste-te doar ca nici lui nu ii e usor si ca poate el indura mai mult, caci nu te are nici pe tine nici pe mama ta, tu macar o ai pe ea. Incearca sa te apropii de mama ta mai mult in timpul asta si o sa vezi ca nu o sa mai fie la fel. Rata nu va fi nici ea vesnica deci ai rabdare caci tatal tau se va intoarce! happy

| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns:

Pai daca te ajuta cu ceva si eu am avut un coleg care crescuse fara tata, parintii lui divortasera si tatal biologic plecase in strainatate. Gandeste-te ca intr-o buna zi o sa poti veni si tu in vizita la tatal tau, poti incerca sa inveti limba germana si in vacanta de vara sa vii la el in vizita