Stii ce? sa o iubesti! aia sa faci! sa-ti faci temele, sa iei note bune, sa fii cuminte, sa o ajuti pe mama de cate ori poti u acasa, facandu-ti oridine in camera, ajutand-o in bucatarie. da-i ce vrea sa aiba.da-i afectiunea care ti-o dat-o/da tie! ai grija mare de ea.k ea te iubeste pe tine si pe sora ta si pe tati tau! vorbeste cu sora ta si faceti-i un desen impreuna. scrieti-i biletele cu "mami te iubim" fa lucruri simplu dar mari pentru o mama! ai grija bafta
Incearca sa o ajuti atunci cand o vezi,, sufocata"in treaba.Chiar si doua vase spalate pentru ea ar conta enorm. Cerei parerea in cateva dintre situatiile cu care te confrunti,sa vada ca desi ai crescut inca ai nevoie de ea si e importanta in viata ta,fa-i o cafea dimineata si imbarbateaz-o atunci cand o simti suparata. Ceva de genul,, toate sunt trecatoare, noi sa fim sanatosi si sa ne intelegem conteaza"ar trebui sa ii dea un zambet.Ca te iubeste sa nu te indoiesti, acum e randul tau sa-i demonstrezi ca si tu o iubesti si ai,, n" variante banale sa-i arati ca asa este.
Imi pare rau pentru tine. Cel mai bine e sa-i ceri scuze dar cate odata nu ajunge si trebuie sai demonstrezi. Trebuie sai aratati afectiune sa o ajutati in treburile casei. Sa o ajuti sa puna\stranga masa. SA mai speli si cateva farfurii, sa nu-i raspunzi si sa nu iesi din cuvantul ei. E cel mai bine. Si eu am patit la fel. cel mai bine e asa. Sa mai vb cu ea sai tii de urat la bucatarie sai faci complimente cat de buna e mancarea astazi mama si tot asa. Ea trebuie sa se simta resptectata si iubita.:X sper ca te-am ajutat