| spaghetebolognezzedelicioase a întrebat:

Buna,TPU!
Am o problema,si am nevoie de sfaturi.Bun, deci, eu am 12 ani si nu sunt un copil ca si ceilalti.Adica nu am smartphone, tableta sau alte chestii.Si nu ma plang.Chiar imi place ca nu am,pentru ca e deja un cliche, daca pot spune, sa ai iphone.Revenind,la inceputul lunii august am aflat ca e foarte probabil sa ma mut in Austria la anul,deoarece mama mea si-a gasit de lucru acolo.Mie chiar imi surade ideea asta,pentru ca am atatea de facut acolo:parcuri de distractii in Viena si, poate pare ciudat, dar imi place mult sa merg cu trenul prin Austria.Acum,sa nu credeti ca am auzit doar ca e frumos acolo, pentru ca nu e cazul.Am fost acolo, la verisorii mei care stau in Wiener Neustadt si pot spune ca am fost fermecata.Insa nu stiu cum e cu adevarat sa ai o viata acolo. Poate ca sunt unii dintre voi care ati stat acolo o perioada mai lunga de timp.Si voua vreau sa va cer ajutorul.Nu se pune problema ca imi va fi dor de familie,pentru ca vine si o sora de-a mea, si vine si mama, clar.Cum am mai spus,am verisori acolo,pe care ii vad o data pe an.Ei sunt cele mai apropiate rude de-ale noastre,si doar gandindu-ma ca voi locui in aceeasi tara cu ei ma face sa fiu si mai entuziasmata.
Deci,revenind la intrebarea mea initiala,cum e sa locuiesti acolo? Va rog,orice raspuns e binevenit, si daca mai aveti ceva intrebari, nu va sfiiti sa le puneti.
O zi faina sa aveti!

4 răspunsuri:
| Vlach a răspuns:

E frumos, muntii alpi, zapada pe piscuri mai mereu

| CatelusaCuParulCret a răspuns:

Din cate am auzit de la colegi e frumos acolo, dar cel mai bine intreaba-ti rudele de acolo. Sa ai si tu o zi faina!

| Rebecca123 a răspuns:

Pai verisorii tai chiar traiesc acolo de ce nu i-ai intrebat pe ei? Iar daca tu cat ai stat acolo iti place. nu are de ce sa nu iti placa si in continuare.Este o oportunitate mare ca nu poti compara Austria cu Romania..Acolo vei trai mult mai bine si iti va fi si tie bine.PS:Nu conteaza de telefon/tableta, etc ca nu ele te fac sanatoasa sau fericita!

| CristinaCtC a răspuns:

Deci am citit atata, doar ca sa trag concluzia ca vroiai sa te lauzi ca pleci in Austria da nu stii cum e acolo cu toate ca ai mai fost.