| Alexutzapoopuic a întrebat:

am o problema si as avea nevoie de ajutor, de ceva timp am sesizat ca e foarte probabil sa am anumite afectiuni neuronale, problema mea este, ori am o tumoare, ori un handicap mintal, si nu mai pot, pur si simplu nu suport gandul sa stau la pat la nesfarsit si sa fiu ca o povara pentru toti, ca le stau pe suflet, ori stau pe picioarele mele ori nici gand, asa ca as vrea sa ma departez incet de familie si de prieteni, as vrea sa plec, si sa se bucure ca am plecat, si nu stiu cum sa fac asta, nu stiu cum sa ii fac pe oameni sa ma urasca indeajuns de mult incat sa se bucure de moartea mea, am o prietena pe viata, aproape ca o sora, as vrea sa o ajut macar un an 2 sa isi faca o viata, sa dea la medicina sa aiba un apartament si persoane care tin la ea, dupa sa ma deprtez din ce in ce mai mult pana sa plec si ei sa nu ii mai pese de mine, scuze ca va povestesc dramele vieti dar pur si simplu nu stiu ce sa fac si sunt disperata, nu am nevoie de lucruri de genu, o sa treaca, ai incredere in familie, nu, dati-mi un sfat de care am nevoie si anume cum sa ma urasca, funda

2 răspunsuri:
| Petrust a răspuns:

Asculta, mai intii de toate mergi la medic.Este asa un aparat care face Tomografie Computerizata.Mergi la psihiatru sa vezi daca n-ai vreo boala mentala.In orice caz, mergi la medic.

| motorx98 a răspuns:

Uite care este treaba, este ceva foarte complicat, cat as incerca sa te mint e foarte posibil sa iti ingreunezi familia.Sa nu ai niciodata ginduri necurate pentru ca dumnezeu are un plan cu tine.Pur si simplu incearca sa iti creezi o sursa de venit asta daca nu vrei sa renunti la viata cotidiana, daca vrei sa ai cu adevarat o viata frumoasa. du-te la o manastire si apropie-te de Dumnezeu. dar concret tu stii ca ai o afectiune grava?