| gabriela2100 a întrebat:

Buna TPU am o problema si nu genul ala: "hey TPU nu-mi da mamica bani"am o problema chiar serioasa in fam si nu stiu cum sa o rezolv stau in casa cu mama bunica si sora mea de 26 de ani si din pacate vrea sa se mute cu chirie cu unul care il cunoaste din liceu si e un drogat si sigur ii va fi greu cu el pentru ca nu se ocupa cu treburi legale si mama i-a spus ca nu e bine dar ea nu intelege si apoi mama s-a dus la ea in camera si a inceput sa planga si bunica iar eu de aseara plang in continuu si nu stiu ce sa cred daca i se va intampla ceva grav si nu o s-o mai pot vedea niciodata? vrea sa se mute peste 2 saptamani....eu am doar 13 ani cum o sa pot sa indur atatasuferinta.....va rog sa imi spuneti daca vi s-a intamplat si voua lucrul asta sau daca cunoasteti pe cineva nu stiu sfatuiti-ma multumesc mult

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca reusesti sa obtii probe care declara ca e traficant de droguri sau sa-l filmezi cu camera ascunsa politia il baga la puscarie si sora ta va fi in siguranta, vorbitul nu prea da roade pentru ca ea are un fix si nu se lasa influentata de altcineva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu, o copila de 13 ani vrei sa rezolvi problema unei femei in toata firea de 26 de ani? Las-o pe mina mamei, sau sa se dea cu capul de pereti daca nu intelege. Tu, invata din asta ca sa nu gresesti la rindul tau. Si tine-te de carte, ca asta e principala ta obligatie acum.

| DiazAndreea a răspuns:

Ce sa zic...are 26 de ani si nu o poti obliga sa ramana acasa, nu mai e minora, ar trebui sa stie ce vrea sa faca si sa se gandeasca bine. este varsta la care orice fata isi doreste o familie. incerca sa stai de vorba cu ea. daca nu se rezolva filmeazal pe tipu ala si du-te la politie

| ORDKEO a răspuns:

Incearca sa o convingi spunandu-i ca familia e mult(cea)mai importanta decat un necunoscut cu care azi poate sa fie cu el, maine nu.ma rog nu cred ca o vei convinge, o sa-si dea seama mai tarziu, invata din greseala ei, sa nu faci si tu mai tarziu asa.