| Sunia611 a întrebat:

Buna, TPU am o problemă și nu înțeleg ce e cu mine seara trecută am vorbit cu iubitul meu și nu știu de ce m-a interesat trecutul lui o să fiu mai directă trecutul lui sexual el mi-a spus câteva povești dintre care și una cu o fata și mi-a spus și numele ei de atunci o tot caut pe Facebook am găsit o dar nu știu dc am rămas cu ea in minte mai mi-a spus și alte povesti și îmi e greu sa trec peste ele deși îmi tot repet că s-a întâmplat.în trecut si nu am de ce sa îmi pese ce pot sa fac sa nu mai fiu cu gândul acolo? Și poate să nu mai fiu așa curioasa legat de trecutul lui? voi credeți că e normal ca el sa îmi spună ce a făcut în trecut cu alte fete (țin să menționez că eu am avut relații sexuale doar cu el și încă un băiat și într-un fel mă deranjează că el a avut mai multe relații)

Răspuns Câştigător
| ioana748 a răspuns:

Incearca sa inchizi subiectul despre trecut.
In general nu se vine intr-o relatie cu povesti detaliate si curiozitati din trecut.
Ok,ati discutat, nu va foloseste la mare lucru.
Acum este povestea voastra si despre a asta este vorba.
Nu dezvolta atasamente bolnave ci mai curand o relatie bazata pe stare de bine.
Nu trebuie sa te deranjeze nimic din trecutul lui sexual,cum spui tu, nici nu trebuie sa te intereseze.
Important daca puteti crea voi doi o relatie functionala si benefica de ambele parti.
Probabil daca stia ca vrei un baiat virgin ti ar fi spus ca esti prima.
Pe de alta parte urat ca a punctat, ca a fost cu o fata virgina si bla, bla, bla.Are o bila neagra, dar sa spunem ca nu și-a dat seama.
Daca vrei sa iti fie bine nu mai discuta bazaconii din filme istorice.
Mai bine intreaba-l ce ii place sa manance, sa iti povestească despre familia lui, cum este in raport cu mama.
Ehehe, nu-i floare la ureche o relatie care ar trebui sa mearga.
Chiar ai altele la care a te gandesti.
Nu este bine sa gandesti posesiv sau sa creezi atașamente si asteptari.
Zi frumoasă si ganduri frumoase in prezent iti doresc.

33 răspunsuri:
| Cinic a răspuns:

Trecutul nu conteaza, doar prezentul si viitorul conteaza. Este irelevant pentru tine si pentru relatia ta pe unde si cum si-a bagat-o fostul tau iubit. In general barbatii sa maturizeaza mai greu si in adolescenta si mid 20' s sunt dispusi sa faca multe greseli crezand ca se distreaza. Si la femei este cam la fel, multe sar din castravete in castravete si dupa aia vor " siguranta." Este valabil pentru ambele sexe. Important este ca sunteti bine si va intelegeti.

| Robert2526 a răspuns:

Cand nu ai probleme, le cauti happy. Ce a fost in trecut, nu conteaza. Nu mai cauta probleme

| Sunia611 explică (pentru Cinic):

Nu înțeleg ce problemă am de nu trec peste ce îmi spune și eu sunt de părere că trecutul e trecut si contează prezentul unde sunt doar eu

| Cinic a răspuns (pentru Sunia611):

Eu nu iti pot raspunde la aceasta intrebare. Doar tu iti poti raspunde.

Înțeleg mulțumesc

| Sunia611 explică (pentru Robert2526):

Probabil mă deranjează tot ce îmi spune chiar daca vreau sa știu sincer de multe ori mi-a spus chestii de genul fara sa îi cer și probabil fara să își dea seama de ce spune și că mă deranjează

Cu placere. Este posibil poate sa fii geleosa pe acele femei din trecut chiar daca ele nu mai exista pentru el. Simplu fapt ca a avut intimitate cu ele te enerveaza. Daca este asa, nu este bine ce simti.

| Robert2526 a răspuns (pentru Sunia611):

Pai ti-a zis, cred ca a terminat tot ce avea de zis nu? lasa in urma! Si tu ai avut un alt baiat inainte...in legatura cu asta ce simti?

Probabil și cred că știu și de ce acum că mă gândesc mai bine mi-a spus că era virgina acea fata și că după ce s-a întâmplat.nu a mai vrut să audă de el ea a vrut să nu se culce cu un urat și atât probabil mi-a rămas în cap pentru că eu nu am putut sa îi ofer asta

| Sunia611 explică (pentru Robert2526):

Bărbatul din trecutul meu nu a fost cu acordul meu daca înțelegi ce vreau sa spun asta a fost cel mai mare secret din viața mea și i l-am spus lui el a trecut peste asta...și nu știu dacă a terminat tot ce a avut de zis pentru că a avut multe relații în trecut nu știu mă simt ciudat incerc sa trec peste dar nu pot nu știu ce să cred și ce sa fac de asta am scris aici

Foarte nesimtita tipa respectiva. Cred ca i-a afectat self confidanceul iubitului tau.

| WonderGirl7 a răspuns:

La școală ai învățat despre punctuație?
Abia se înțelege ce vrei sa zici.

| Sunia611 explică (pentru WonderGirl7):

Am învățat dar în momentul de fata am prea multe pe cap și mai e și,, problema asta" incep sa cred că am eu o problemă

El așa mi-a povestit...

| Andi24 a răspuns:

Tu iti faci singura viata complicata. Cauti omul perfect? Niciodata nu il vei gasi. Tu singura l-ai intrebat de trecutul sexual si acum intrebi pe tpu.ro daca e normal sa-ti povesteasca de trecutul sexual? Cine te mai intelege si pe tine? Ia fa-ti ordine in minte.

| Sunia611 explică (pentru Andi24):

Sincer cred că ai dreptate mulțumesc

| Sunia611 explică (pentru ioana748):

Mia spus că a fost cu 6 fete virgine și că nu cauta o virgina ca după multe relații te saturi și pica o fata și că am picat eu chiar daca nu eram printre ele

| ioana748 a răspuns (pentru Sunia611):

happyomul exagerează cred.
Ok, hai, fa- te ca il crezi.
In perioada de inceput se minte mult de obicei.
Mai bine nu il mai incuraja sa vorbească despre trecut
Lasa- l sa se dea cocos, dar putin, nu prea mult, ca pe urma se obișnuieștelaughing
Traieste momentul si fii fericita, apoi mai vezi daca treceți la etapa următoare.
Fericire,
Multumesc pentru funda❤️

Nu suntem chiar la început avem 1 an și 2 luni(cu plăcere)

| AliGab a răspuns:

Doamne, daca am gasit vreun semn de punctuatie pana 2/3 din text. Mai fata, lasa trecutul sau lasa-ti in pace iubitul sa fie fericit cu alta fata daca nu poti trece peste. Insa, in primul rand, invata sa folosesti macar punctul cand exprimi ceva idei in scris.

| Celestina003 a răspuns:

"Bună, este normal să simți gelozie și să te compari dacă iubitul tău daca vorbește despre trecutul lui. Așa apar,nesiguranțele într-o relație: când trecutul parenerului devine un subiect prea prezent...mi s-a întâmplat mereu, până am învățat o lecție.( Spune-i sa numai vorbească ca te deranjează) Sau îi povestești si tu lui trecutul tau,sa vezi ca si el va
va deveni așa ca tine nesigur, dar nu îți va spune.

Dacă vrei ca relația voastră să meargă bine, cel mai important este să fii pacea și liniștea lui, orice ar fi. Nu lăsa gelozia să preia controlul. Din experiența mea, fix persoana pe care eram geloasă pentru o perioadă lungă (repet, o perioadă lungă), era cea către care el, într-un final, se întorcea, Din trecutul lui sau cea pe care o avea la follow... pentru ca eu il certam mereu, si imi aduceam aminte de trecutul lui.

Așa că, în loc să insiști pe trecut și să aduci mereu vorba de foste sau de relațiile lui, concentrează-te pe relația voastră. dacă le-a lăsat pe celelalte, e pentru că acolo nu a găsit liniștea pe care o caută. Și, cine știe, poate uneori mai exagerează și el, spunând că a avut șase sau cine știe câte relații, eu unua nu il cred.

| mihai69 a răspuns:

Cum zice francezu': "you can't unfuck the girls from your past".
Atunci, de ce te mai agiți?!?

| Celestina003 a răspuns (pentru Celestina003):

De ce le cauți tu pe fostele lui? Lasă pe ele să fie ele geloase si ca te caute ele pe tine...

| ioana748 a răspuns (pentru Sunia611):

Pai, nu mai au ce cauta aceste discutii, doar daca el este superficial si mult imatur.
Nici o problema, ca de acum incepi sa fii atenta la compatibilitate, daca puteti avea o relatie pe termen lung si dincolo de sex, daca va mai potriviti la altceva.
Dar, orice ar fi, nu uita sa te bucuri de prezent.

| Celestina003 a răspuns (pentru Sunia611):

"Nu înțeleg ce problemă am de nu trec peste ce îmi spune"

Pentru că deja relatia se strică dacă vorbește un partener despre trecut, ai mai multă încredere in tine, el pe tine te-a ales.

| Sunia611 explică (pentru Celestina003):

Bine mulțumesc

| Sunia611 explică (pentru Celestina003):

Ideea era că nu era o fosta doar a făcut ceva cu ea și atât ea a spus că nu mai vrea sa audă de el după ce au făcut...am văzut că zâmbea și am văzut o sclipire in ochii lui sa nu mai spunea că era o femeie frumoasa de asta am căutato pe Facebook probabil ar fi vrut să fie cu ea dar ea nu a vrut asta

Mulțumesc pentru ajutor

| Sunia611 explică (pentru mihai69):

Nu știu nu înțeleg ce simt dar mă simt ciudat când îmi spune și mă face să fiu într-un fel geloasă

| Dragobeta a răspuns:

" voi credeți că e normal ca el sa îmi spună ce a făcut"
Pai tu l-ai intrebat. Iar el nu te-a mintit. Ce mai vrei?