Parerea mea e ca el o ia mai mult in gluma relatia voastra si ce a fost intre voi. Tu ai pus suflet si poate el nu . Incearca sa il uiti pentru ca e mai bine pentru tine si sper sa nu gresesc cand dau sfatul asta. Din cuvintele lui nu prea arata ca ar tine la tine si pare genu mai fustangiu. Nu mi se par potrivite acele cuvinte pe care ti le-a spus despre visele lui si despre fete mai ales ca ati fost impreuna. E cam de prost gust!
Asa este! multumesc de sfat.
:*
Din ce ai sris tu se vede clar ca nu tine la tine, probabil ca tu tii la el daca iti lipseste dar nu are rost sa pierzi vremea cu astfel de tipi.
Hmm nu stiu daca era sa fii tinut enorm la tine se tinea el dupa tine. El te suna.Pur si simplu parerea mea incearca sa mentina o poarta deschisa spre tine. adica sa zicem ca la un moment dat ramane fara fete bune in jurul lui, se gandeste aaa stai hai sa o sun pe fosta.Intelegi? un baiat care nu te cauta des si nu insista el nu are rost sa-ti bati capul cu el.
De la despartire nu am mai vorbit la telefon, nu ne-am mai trimis mesaje, dar in schimb el de fiecare data cand intra pe mess ma intreba de vorba.si azi fiind ziua lui am ales sa-l sun(recunosc mi-era si putin dor sa-l aud, cred ca si lui)multumesc pentru sfat