| secret23 a întrebat:

Buna TPU am o problema sunt cam plangacios imi puteti sugera ceva vitamine sau ceva nu cred ca e normal am 13 ani sunt baiat funda

4 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Nu sunt vitamine pentru asa ceva.
cand iti vine spuneti in gand" no sa plang no sa o faC SUNT PUTERNIC":X haide cu curaj.

| miolina a răspuns:

Ar trebui ca tatal tau sa mai converseze cu tine, sa fie cu tine un timp in viata pana te mai maturizezi, sa mai inveti sa gandesti si pentru tine, sa fii pregatit pentru casatorie, in viitor, cand vei avea proprii tai copiii.

| Danutza27 a răspuns:

Ma tu esti om serios ce naiba, spui ca esti plingacios, stai ma asa ca toti am fost la fel tu nu faci exceptie.Sa nu te superi pe mine dar esti de belea rau de tot ca nu spui pentru ce motiv. Uite eu de ex pina in cl a 5-a bateam toti baietii,si plingeam ca fraiera ca nu ies cu mine afara. trebuie sa ai si tu un motiv eu ma duceam si ii povesteam mamei si ea ma lamurea cum stau treburile, tu fiind baiat poti sa stai de vorba cu tatal tau.Pe vitamine sa nu pui gura de capul tau, sa faci sport cit mai mult, daca vrei sa te placa fetele si sa fii respectat de baieti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Loveste-te pana plangi de mai multe ori si n`o sa mai plangi laughing