| Dyya92 a întrebat:

Buna,TPU! Am o problema.Sunt de un an de zile cu un tip,i-am propus sa ne mutam impreuna,iar el mi-a zis ca trebuie sa vorbeasca cu mama lui, deoarece are un frate mai mare si nu il poate lasa singur pentru ca nu se v-a descurca, iar acum cateva ore m-a sunat sa imi propuna sa ne mutam intr-un apartament cu oua camere impreuna cu fratele lui..Nu stiu ce sa fac, nu mi se pare o idee buna, deoarece eu am vrut sa locuiesc doar cu el.Si in plus, el tot timpul vorbeste cu maica-sa si ii spune absolut tot si ii cere sfaturi si face aproape tot ce spune ea.Ce sa fac? Sa ma mut cu el sau nu?big grin

Răspuns Câştigător
| Bogdan_Numai_1991 a răspuns:

Parerea mea este sa nu te pripesti,lasa timpul sa-si puna amprenta, un an de zile nu e chiar asa mult, nu te avanta foarte tare, si faptul ca el nu poate singur si o tot suna pe mami, asta inseamna ca nu e matur sa-si i-a viata in maini si sa se lupte singur cu greutatile vietii.Parerea mea e sa stai calma si sa nu te avanti, mai copilariti.

3 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

„Ce sa fac? Sa ma mut cu el sau nu?" - Răspunsul e mai mult decât evident: NU!
Cum să te muți cu băiatu mamei? N-ai treabă? Fii serioasă.
„Si in plus, el tot timpul vorbeste cu maica-sa si ii spune absolut tot si ii cere sfaturi si face aproape tot ce spune ea." - Și tu mai stai cu el? Și un an de zile pe deasupra?laughing Ioi, dar știu că ai răbdare.

Așadar, ori se mută cu tine singur, ori deloc. Asta-i o prostie cu „și cu fratele lui". Păi la ce mama dracu vă mutați împreună? Ca să aveți intimitate, nu?
Așa, la fel de bine vă puteți muta la el acasă - e tot aia - ce rost mai are să plătiți chirie/să cumpărați alt apartament?

Sigur, decizia îți aparține dar eu sunt dispus să pun pariu că te vei prinde și singură în maxim 6 luni că e o imensă greșeală dacă vei accepta să te muți cu el și cu fratele lui.

Salam alekum.

| neutrino a răspuns:

E o problema complicata. In primul rand nu trebuie sa-l judeci ca el isi ajuta familia si se sfatuieste cu ea. Pe de alta parte, tu trebuie sa stai cu el, nu cu ei. Poate ca discutand cu el ajungeti la o solutie, pentru ca nu vad de ce sa vina si fratele. Cea mai grea problema poate fi relatia mama-fiu. Daca el e mamos, atunci totul se duce de rapa, el va ramane mamos toata viata, mama va conduce totul si va avea mereu dreptate, indiferent unde locuieste ea.

| xCrinax a răspuns:

Daca nu asta iti doresti, sfatul meu este sa nu te muti cu el. Tu voiai doar cu el, trebuie sa inteleaga ca daca vrea sa isi formeze o familie alaturi de tine va trebui sa iti sustina familia de la distanta. In plus, parca fratele lui era mai mare...de ce tot el "are grija" de el? Toate cele bune!