| Șttefania a întrebat:

Am o problema. Un baiat m-a intrebat daca vreau sa stau cu el si nu stiu ce sa fac. El este foarte frumos si mie chiar imi place de el dar am multe motive sa nu fiu cu el:
-El este genu "faimos" in cartierul meu si toate fetele il plac si daca o sa fiu cu el toate o sa zica "Saruta-l" si chestii din astea
-Este putin mai scund ca mine
-Eu nu am canini crescuti[dintii] Astept de un sa imi creasca si abia mii-au dat coltisorii [am 12 ani]
-Nu stiu sa sarut
si sunt mai multe.
Voi ce ati alege? PS:El este un baiat foarte frumos, talentat si nu este ca toti baietii, este mai grijuliu si are grija de cineva.

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Daca ai de gind doar sa te joci (in adevaratul sens al cuvintului) cu el, e OK, altfel, mai asteapta. Lasa merele sa se coaca bine, nu incerca sa le maninci verzi, caci iti vor face gura punga, si nu va fi prea placut. Dragostea isi are timpul ei.

11 răspunsuri:
| 112233 a răspuns:

Sa fi cu el

| Șttefania explică:

Am asteptat un an sa imi creasca canini

| catii1455 a răspuns:

La 12 ani tu iti faci griji de baieti... pai nu cred ca vrei sa pari usuratica, lasa-te greu sau mai bine deloc, crede-ma daca este tipul "faimos" nu o sa rezisti prea mult cu el, deci eu zic sa zici NU la toate ofertele pana faci si tu vreo 14-15 ani hai ca poti sa astepti daca nu cumva vrei deja la maritis :X tongue

| pisyyy a răspuns:

Daca el ti-a propus sa stai cu el atunci stai.inseamna ca te place.nu e nicio problema ca nu stii sa saruti.nimeni nu se naste invatat.defapt asta nici nu se invata.

| summertime a răspuns:

In aceasta situatie noi nu iti putem spune ce sa faci. Poate dupa vei regreta ca te-ai luat dupa noi.Cel mai bine e sa iti asculti inima.Doar tu poti sti cu adevarat ce vrei,dar inainte de a lua o decizie, gandeste-te de doua ori, s-ar putea sa regreti mai tarziu.

| b342 a răspuns:

Daca chiar te place si vrea sa fiti impreuna o sa te accepte asa cum esti tu.Si ce daca ele o sa zica asta? Tu sa le spui :"Il sarut cand am eu chef, nu cand vrea muschiul tau!". Ce conteaza dintii? Ce conteaza ca nu sti sa saruti? Nu trebuie sa planifici un fel de sarut.Totul trebuie sa mearga de la sine.(: Daca chiar il placi si te place, de ce nu? Este grijuliu? Ai incredere! Doar daca crezi ca el chiar este si il cunosti foarte bine! Si daca e scund ce? Iubirea nu se bazeaza pe frumusete, inaltime sau kg. Iubirea se bazeaza pe fidelitate si dragoste.Nici sa-l inebunesti, dar nici sa-l lasi sa stea singur si sa se simta prost.Este primul baiat de care-ti place? ai mai avut "baieti"? Daca nu, de ce sa nu incerci? Doar nu faceti sex, si sa ramai gravida si sa regreti laughing! Deci.de ce sa nu incerci? nu sti pana nu vei incerca. Sper ca te-am ajutat! :*
Daca vrei, contacteaza-ma la :
tweety_angel_only_free
Si vb` mai mult.
Pa, pa! >big grin

| xt9000 a răspuns:

In primul rand.si ce daca este mai scund decat tine. daca e atat de frumos si grijuliu si il placi nai de ce sa nu fi cu el.si ce daca restul fetelor o sa zica sarutal, nu le baga inseama.si sarutul nu e mare lucru.trebuie daoar sa il pupi pe buze ca si cum ai faceo pe obraz

| Puţifer a răspuns:

Pai.ce sa iti spun...ai doar 12 ani.si e cam greu.asa mi-a fost si mie la inceput.happy
uite sfatul meu:
ar fi mai bine sa accepti. daca spui ca il placi.happy
Si problema cu sarutatul nu e chiar asa grava... daca te place cu adevarat.asa cum spune.te accepta si cu acel mic ``defect`` pe care il ai. Daca nu.inseamna ca vrea doar ``sa se distreze`` cu tine.asta depinde si de varsta lui. daca e cu foarte mult mai mare decat tine.atunci celalalt sfat al meu e ca mai bine sa il lasi.si sa-ti gasesti un baiat cu cel putin 2-3 ani mai mare decat tine.pentru ca cei cu varste cuprinse intre 17-18-19-20 [ ş.a ] profita doar de faptul ca esti micuta.si nu prea intelegi unele chestii. [ ai sa le intelegi tu pe parcus.happystai linistita.tonguehappy ]
Problema ca e mai scund decat tine.e asa.happy
daca chiar il placi,si te place, asa cum spui, lasi la o parte toate ``barfele`` celorlalti, si stai cu el asa cum e.happy
Revin la problema cu sarutatul. daca are ``experienta``-adica daca el a mai sarutat pe cineva.ti-as spune sa il rogi frumos sa te invete si pe tine.happy nu e asa greu daca incerci.happy
P.S : daca ai scris ca este grijuliu.nu mai scrie ca are grija de cineva.big grinbig grin asta se considera pleonasm.happy cred ca.la scoala...ai ajuns pe la capitolul acesta.
happy
Iti doresc mult succes in ``relatie`` daca o sa fie.si sper ca te-am ajutat.happy

| Șttefania explică:

Este cu un an mai mare decat mine.

| 666_7474 a răspuns:

Stai, ce treaba au dintii in toata afacerea asta? laughing Atata timp cat simti o oarece atractie fata de el si e reciproc, de ce sa va pese de ce spun altii? Iar treaba cu,, faimos" e o tampenie! Pentru unii poate fi Brad Pitt, iar pentru altii poate fi un oarecare. Eu zic sa va impartasiti dragostea de copii (ca e frumos acum, pana nu incep si alte chestii) si sa auzim de bine.winking

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ce povestești tu, acolo?
La 12 ani te vezi cu prieten și plină de complexe!
Lasă băieții de cartier și vezi de școală, dinții vor crește și ei.
Pa, pa.