Nu ai ce face pentru ca orice ai zice tot nu te asculta!
Incearca sa fi indiferenta, iar când sunt certuri asculta muzica ori cu casti ori fara dar la maxim sa nu-i auzi, iar când maica-ta vine la tine beata prefa-te ca esti tare ocupata cu ceva : teme, ordine in camera ta blabla bla! Succes!
Nu stiu daca cei de varsta ta te cred si halesc asemenea vrajeli... dar eu copii de genul tau si cu gandirea ta care prinde muste si tot ce zboara se mananca, am intalnit multi! Deci draga mea, nu cred un cuvant din ce ai povestit! Nu incerca sa atragi atentia ta cu asemenea poveste inventata ca pici in dizgratie, cand altii chiar au probleme si nevoie de un sfat tu stai inventezi povesti! Aaaa si inca o treaba serioasa, o pers care bea o singura data pe saptamana, aceea nu se numeste alcoolica! ok? deci data urmatoare inventeaza mai bine sau lasa te de treburi din astea ca pici in extrema cealalta
Stii ce? Tu taci! Nu stii nimic despre mine si despre viata mea! Nu-mi pasa cine esti, dar daca nu crezi nimic pleaca de aici! Crezi ca are cineva nevoie de tine?
Domnisoara care nu ti-au dat nici ***, tu nu imi spui mie sa tac!?! Daca ma chinuiam unpic mai tare puteam sa iti fiu mama! Ai respect si bun simt... macar atat, ca unde nu-i minte, vai de picioare! Traieste-ti adolescenta.ai 12-13 ani si vrei sa pari ca ai tupeu in spatele unei tastaturi? Nu ai si nu confunda marfa cu ambalaju domnisoara! In rest multa bafta!
Esti o imputita si o scarba!
Hai mai zi printeso scoate tot ce este mai rau din tine! Asta este valoarea ta?! Sa jignesti atat poti, ca respectul este la cosul de gunoi! Asa tare ma amuz de mediocritatea ta si ma repet unde nu-i cap, vai de picioare! Dar asta o sa vezi mai tarziu mai ai de asteptat vre o 10-15 ani pana atunci revino cu picioarele pe pamant si poate mai capeti unpic de respect!
Ei bine, obisnuieste-te! Imi place sa ma iau de oameni! Hahaha!
Bună.
Mda, știu cum e . N-ai ce să faci, decât să îi suporți până împlinești 18 ani și pleci.Sau mă rog, încearcă să vorbești cu ei, deși cred că nu vor ține cont de părerea ta...
Buna! Am trecut si eu prin astea, mama bea si tata o lovea, cam pana acum 2 ani, 3 ani cand sora mea a inceput sa vina acasa cu prietenul ei si a vazut mami ca nu e bine si ca noi am crescut, eu 19 si sora 24. In fine ideea e ca tu ar trebui sa ii ignori deocamdata, stiu ca e greu, crede-ma ca stiu dar acum n-ai ce face.Gandeste-te doar ca vrei mai mult de la viata ta si fa-ti planuri pentru viitor si gandeste-te numai la asta, sa nu fi si tu ca ea ca ei . Sora mea lucreaza la banca acum iar eu termin mate-info anul asta si dupa la fac in Bucuresti.Pe mine visurile m-au tinut pe picioare (stiu suna cam aiurea ).Am avut si eu caderi, adica am incercat de vreo 3 ori sa ma omor.Fii tare, gandeste-te la tine, nu ti-ar placea o familie linistita cu care sa te plimbi la munte..la mare, liniste si bucurie? Asa ca tu ignora ce se intampla in familie, si crede-ma ca tati dadea si in mine si in sora mea, era mult mai greu decat ai tu din cate vad, era pe fiecare zi .Fii puternica!
Poti sa suni la protectia copilului, sa va rezolvati problemele impreuna sau sa nu ii bagi in seama