| Alexutzaaaaaaaaaa a întrebat:

Buna Tpu..Am o problemaaa! crying Deci imi place ft mult de un baiat,noi acum suntem buni prieteni,dar fara sa imi dau seama am inceput oarecum sa tin la el crying El sta cu o fata de la mine din scl, si imi spune ca se intelege perfect cu ea ca au mai fost odata impreuna si etc. dar eu pot sa zic ca, chiar tin la el puppy dog eyes in momentul de fata plang..ma oftic si ma doare asa tare crying vineri l-am vazut si am mers putin cu el pana la maxi,cand am iesit de la scl. si cred ca faptul` ca l-am vazut mi-a facut mai mult rau. vreau sa fiu cu el, dar. nu stiu ce sa ii zic. pare atras de fata aia, si eu stau si sufar ca o fraiera.Help crying!

8 răspunsuri:
| gIiiIolil a răspuns:

Pai, parerea unui baiat : Du-te la el mai des, nu fi nesimntita cu acea fata. Cand vorbesti cu el stai un pic mai aproape decat normal, dar nu cu mult. Uita-te la limbajul corpului, cand vorbeste cu tine uitete in ochii lui, daca are pupille mici, s-ar putea sa fie o atractie, daca sta cu picioarele dechise si mainile la fel, iarasi un semn de atractie. Si cand sunteti singuri apropiete de el mult, si dupa aceea lasa-l pe el sa te sarute, daca nu o face, date inapoi, caci va veni el la tinewinking Sper din suflet ce te-am ajutat, la fel cu m-au ajutat si altii pe mine.

| ThacaniTha a răspuns:

Poi nu prea stiu cu ce pot sa te ajut... chiar daca si eu sunt intr-o situatie aproape identica... eu una incerc sa ma apropii cat mai mult de el sa vada ca poate avea incredere in mine..si chestii din astea. si poate cu putin noroc va renunta la acea fata. pana la urma relatia nu dureaza la nesfarsit. Mult noroc! :*

| AndreiS25 a răspuns:

crying sory for you crying cati ani ai?

| Smile2BHappy a răspuns:

Sora mea de suferinta si eu patesc la fel, dar imi place de el dintr-a patra, dar ca o fraiera i-am zis ca il plac acum (cat am mai putut) ca peste doi ani nu o sa il mai vad. Atunci cand ii spui ca il placi, parca incepe sa te placa si el. Daca e de la tine din clasa, de avertizez ca nu prea ai sanse cu el ca te vede ca un membru al unei familii (daca ai fost cu el de mult in clasa). La mine a inceput sa tina (cat de cat) spre exemplu, cand nu vorbesc cu el, la sfarsitul zilei vine la mine si ma intreaba de ce nu am vorbit cu el si de ce il ignor. M-am cam apropiat de el si, spre mirarea mea, nu m-a respins. Dar sa stii ca daca iti spune ca o place etc. se poate sa vrea sa te faca geloasa ca na, asa sunt baietii, in schimb chiar il crezi cand iti spune ca e intr-o relatie?!? Sorry pentru tine.

| sabin89 a răspuns:

O vorba din batrani spune: Sa nu poftesti la nevasta aproapelui tau. Intr-un anume fel, s-ar putea aplica si aici. Tu poftesti la prietenul altei fete. Nu prea e-n regula. Ce-ar fi sa iti dirijezi altfel sentimentele? Sa incerci sa le stapanesti tu pe ele (pe sentimente), nu ele pe tine. Ar fi un mare castig, cred eu.
P.s. Nu am stiut ca 'scoala' se poate prescurta 'scl'. Am mai invatat si eu ceva.

| geoka23 a răspuns:

GIiiIolil are dreptate

| ριтιqaaa a răspuns:

Depinde foarte mult si de varsta voastra poate tu esti mult mai mica decat el si de aia te considera doar ca pe o buna prietena. in plus si eu sunt in aceeasi situatuatie.Ia-ti inima in dinti si intreaba-l daca vrea sa fie cu tine daca nu-i poti spune asta in fata cere-i id-ul de mess si spune-i acolo.
Sper ca te-am ajutat. Fundita?

| WeAreYoung a răspuns:

Stiu senzatia. Mi-s-a intamplat. Uite ce poti face: (daca esti malefica), incearca sa o indepartezi de el.
SAU cauta pe altcineva, obisnueste-te cu ideea.