| DeeaDeuta12 a întrebat:

Am o proplema destul de grava in familie! Patintii mei se cearta mereu! Incontinuu! Dupa dau senzatia ca se impaca si apoi din nou certuri! De multe ori am vrut sa le sugerez divortul! Dar nu pot! Nu imi doresc asta! Imi va fi foarte greu! Se cearta de cand eram mica dar devine tot mai grav! Eu am stat si m-am gandit! Ce ar fi daca le-as sugera sa se consulte cu un psiholog? Dar nu stiu cum sa le spun? Ma tem ca nu o sa ma asculte! Ce sa fac? E buna ideea cu psihologul? Ajutati-ma! Va rog!

Răspuns Câştigător
| Dragu_Lidia_1996 a răspuns:

Sunt adulti.Pana la urma divortul nu e o cale.Ei stiu ce trebuie sa faca.Probabil ar trebui sa vorbesti cu ei spunandu le ca te ingrijorezi.Incearca sa iti calci pe orgoliu si sa nu te implici in certurile lor

4 răspunsuri:
| Doarunaltutilizator a răspuns:

Sunt adulti,adulti se mai si cearta, lasa-i pe ei sa isi rezolve probleme, pe tine nu te-ar asculta fiindca ei zic ca tu esti un copil si nu intelegi lucrurile astea, decid ei daca e bine sa bage divort, daca o sa se intample atunci asta e.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Toate cele bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai pus atât de multe semne de exclamare încât m-am băgat sub masă până să ajung la alea, ale întrebării.

| DeeaDeuta12 explică:

Multumesc pentru ajutor! Chiar si celor care nu prea m-au ajutat.