anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, TPU!
Am o relatie cu un baiat de aproape jumate de an, avem o relatie normala. In viitor dorim sa ne mutam impreuna si stuff.
Parintii mei nu prea sunt de acord cu relatia asta, nu prea placandu-l pe iubitul meu.
Chestia e ca acum cu prilejul sarbatorilor de iarna ne-am adunat la masa mai multe rude de ale mele iar ele curioase au inceput sa puna intrebari, normal, una din acestea a intrebat daca o sa ne casatorim si el a raspuns "eu nu cred in casatorie. Eu o sa fiu burlac pana la 80 de ani si dupa care o sa ma ia o sa fie norocoasa". Va dati seama ca toti au ramas socati. Acesta nefiind unicul raspuns nepotrivit. Sincer nu stiu daca o facut asta intentionat ca sa-i supere pe ai mei sau chiar vorbeste pe bune. Mi-a mai zis si mie acest lucru dar l-am luat in gluma. Cand am plecat acasa el mi-a zis ca el a spus doar adevarul si ca nu-i place sa minta.
Mi-a zis de altfel ca-i scrie o negresa pe Facebook(eu nu am Facebook deci nu ne-am pus intr-o relatie si chestii si de altfel nu se afiseaza cu mine,gen posteaza doar poze cu pisica mea XD ) si ca face misto de ea dar zilele trecute cand era la mine, fumand o tigara si neatent am vazut ca ea i-a dat mesaj cu "hi" si el a raspuns cu " hi baby" iar dupa probabil gandindu-se ca am observat asta mi-a zis ca i-a scris iarasi tipa respectiva ce face si ca i-a zis ca e cu iubita lui dar tind sa nu il cred daca o inceput conversartia cu "hi baby".Nu prea mi-am facut griji pentru ca am zis ca nu are rost ea fiind din alt continent si ca e cum zice el,face misto dar am inceput sa ma gandesc daca face asta cu mai multe fete?
Ce ar trebui sa fac TPU?
Nu vreau sa ajung la vorba mamei care zicea ca pentru el sunt doar un obiect sexual. Si chiar i-am povestit despre si a zis "si daca chiar ai fi ce? ce e asa rau in asta?" Si acest raspuns m-a pus pe ganduri.
Dar in rest avem o relatie normala. Stam mai mereu impreuna,dormim impreuna, ne-am prezentat la parintii, bunici, prieteni etc si mereu imi spune ca ma iubeste si ca-i pare bine ca ne-am cunoscut si suntem impreuna.
De altfel in istoricul sau am vazut ca a accesat Tinder (unde ne-am si cunoscut de altfel, mna). Chiar mi-am facut un cont fals de Tinder doar sa vad daca el are activitate acolo dar nu am gasit nimic.
Credeti ca sunt paranoia? Ar trebui sa trec cu vederea aceste lucruri?
Stiu ca cel mai normal ar fi sa discut despre si sa il intreb dar parca mi frica sa aud ceea ce nu vreau si sa descopar ca de fapt toate aceste luni au fost o minciuna dar nici nu imi place ideea sa traiesc langa o persoana gen.

17 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Mi se pare aiurea sa zica faza aia cu casatoria de fata cu rudele tale daca n-a fost evident din ton si context ca a zis-o in gluma.
Faza cu aia de pe Facebook, nu stiu ce sa zic, poate asa-i raspunde sa faca misto de ea, eu zic sa-i ceri sa-ti arate conversatia cu ea si eventual sa-i ceri explicatiile respective, mi s epare dubios sa-i vorbeasca aleia cu baby. Poate face misto de ea, dar era bine sa-ti zica si tie cum si de ce face asta. Nu mi se pare deloc o persoana de incredere si poate de aia nici nu-l plac ai tai.

| tumbllrrgirrll a răspuns (pentru Adry05):

Buna Adry.
Chestia e ca el este foarte gelos si daca eu as vorbi asa la misto cum o face el cu un baiat ar face foarte urat, chiar s-ar desparti de mine. E gen ''ceea ce tie nu iti place altuia nu-i face'' dar el nu prea aplica chestia asta,
Am avut o mini discutie cand am avut o cearta si am zis ca ma deranjeaza ca vorbeste cu tipa aceasta dar mi-a zis ca nu mi-a aratat ce a vorbit cu ea? Si ca, caut motive de cearta. Faza e ca nu mi-a arata cea vorbit doar mi-a zis ca ia vezi tipa l-a intrebat ca in ce lucra si cati bani are si chestii de astea penibile si ca de asta isi bate joc el de ea, lui nu-i plac fetele pe interes. Si nici nu s-a oprit din a vorbi cu ea se pare ca si nu inteleg de ce face asta si ce are de castigat din asta.

| Adry05 a răspuns (pentru tumbllrrgirrll):

Pai spune-i c-ai vazut din intamplare ca-i zice baby si nu ti se pare ok. Asta ca cauti tu motive de cearta de multe ori e o cale de manipulare ca sa evite conficlte, sa-si ascunda vina si sa para ca tu esti de vina, ca tu exagerezi.

| Couragebv a răspuns:

Daca tu, nu te simti in siguranta cu el, si mai ales el vorbeste cu alte fete, eu ti-as sugera sincer sa nu te muti inca. Chiar daca il iubesti si tii la el, spuneti punctele de vedere, si ce vrei tu pe viitor. "Nu sari in barca, daca nu ai vasle" ca nu se stie pe unde ajungi.

| RAY a răspuns:

Voi romancele sunteti obsedate de nunta,si eu patesc asta mereu, inca de la prima intalnire ma invita sa mergem sa cautam o rochie de mireasa, mama ta a fost la fel si tu vad si bunica ta, obsedate de nunta, va credeti printese care vor sa fie salvate de printi, asa ca cand va spunem adevarul prin gluma gata deveniti paranoia

| tumbllrrgirrll a răspuns (pentru RAY):

Nu sunt obsedatata de nunti. laughing Nici macar nu imi plac, am fost la doua trei nunti in toata viata mea.
Nici nu am adus in discutie asa ceva de cand suntem impreuna.
Si nici in relatiile precedente.
Eu ii inteleg punctul de vedere si nu ma afaceteaza acest lucru dar parintii mei si mai ales bunicii au o gandire de moda veche si sunt religiosi si mna. cred ca intelegi. Pentru ei este foarte anormal ce se intampla intre mine si baiatul acesta si exista multe certuri intre mine si parintii mei pe subiectul asta. Eu in momentul acela m-am gandit doar ca trebuia sa formuleze mai frumos ca pana la urma nu inteleg ce beneficiu ar avea el de castigat daca declanseaza razboaie intre mine si familia mea.

| RAY a răspuns (pentru tumbllrrgirrll):

Asta vorbesti cu el ce si cum

| Freya1 a răspuns:

Daca v-ati cunoscut pe tinder ce pretentii ai? Nu sti ca majoritatea cauta sex acolo?
E clara situatia, nu ii prea pasa de tine si de sentimentele tale daca nu a incercat macar sa fie ok fata de familia ta.Nu trebuie sa iti ridice in slavi parintii dar macar sa te respecte pe tine sau onoarea lor in fata rudelor.
Mama ta avea dreptate iar tu in curand ai sa suferi pentru ca te foloseste pana gaseste o alta mai "buna".

| tumbllrrgirrll a răspuns (pentru Freya1):

Buna Nati.
Da. Poate nu are o reputatie buna site-ul sau poate majoritarea ar gandi ca si eu caut doar sex.
Dar nu cred ca are legatura, pana la urma tot asa puteam sa intru cu cineva din Instagram sau alta retea, sa ne vedem si sa incepem o relatie si sa fie acelasi gen de persoana. Adica probabil. pana la urma cred ca oricine vrea sex. laughing mai ales un baiat.
Eu personal cred ca daca voia doar sa ma foloseasca sau stiu eu nu mai ma prezenta la rude sau prieteni, cred ca asta e un pas important pentru oricine. Si cum ziceam nu ne vedem doar cand vrea sex, avem o relatie normala, iesim in oras, ne vedem cu prietenii, dormim impreuna, mergem la rude la masa etc

| RAY a răspuns (pentru tumbllrrgirrll):

Tu esi asexuala?

| Freya1 a răspuns (pentru tumbllrrgirrll):

Si eu am avut o relatie asa,si pe mine ma prezentat parintilor lui,fratilor,prietenilor dar isi cauta si altele pe langa si ma si povestea.A zis clar de fata cu altii ca la el nu ii trebuie relatie, nunta sau din astea si asa a si fost.
Nu e vorba ca nu vor oameni sex, dar totusi cand asta e principalul lucru din relatie e o problema.
Eu nu iti zic sa te desparti de el, faci cum crezi dar eu cred ca un barbat ce vorbeste cu altele pe Facebook, ce vorbeste asa de fata cu rudele tale e clar ca nu e bine cu el.Dar de fapt ai spus si tu ca iti e frica sa vezi realitatea.
In fine, tu stii mai bine ce ai in relatie faci cum creziwinking.

| Plato a răspuns:

Mama ta are perfecta dreptate, nu stiu cum te poti indoi. Nu te mai indoi de ce-ti spune mama ta, ea a fost ca tine, tu nu ai fost ca ea.
Esti obiect, nu paranoia.

| Emma30555 a răspuns:

El trebuie sa învețe sa fie mai diplomat, a încercat sa iasă în evidenta dar a ieșit prost. În societate nu spunem chiar ce gândim sau dacă spunem o facem într un mod mai plăcut. Tu trebuie sa iei oarecum în serios vorbele lui, sa nu te aștepți la altceva dacă el susține aceste lucruri, iar el ca persoana cred ca este mai superficial, mai imatur

| GirlOnline81 a răspuns:

Relatia ta a inceput cu probleme de neincredere. Eu zic sa mai astepti.

| Adi88 a răspuns:

Depinde căți ani aveți. La o vârstă frageda da probabil poți fi doar un obiect sexual, ca nu are gânduri clar de căsătorie. Sfatul meu este sa nu faci pasul cu mutatul, dacă e sa tina la tine te va astepta...

| tumbllrrgirrll a răspuns (pentru Adi88):

Buna Adi.
El este destul de matur din punct de vedere al varstei, are 24.
Si acel pas e cum ziceam, o ipoteza in viitor. Momentan eu locuiesc si probabil o sa mai locuiesc cu parintii mei o vreme.

| Adi88 a răspuns (pentru tumbllrrgirrll):

Cel mai bine asa, gândeștete bine, ca să nu regreți mai târziu.