Daca ai încredere în el, nu are rost sa inviți niște străini să judece relația voastră. Fiecare cuplu are normalitatea sa. Ești fericită cu el? Daca da, atunci asta e tot ce contează.
Asta nu-i relatie, decat din interes... fiindca el are alte femei cu care s eintalneste in timpul saptamanii.
Oricum, nu cred ca este o relatie fericita sau cu viitor.
Well, la 32 de ani ar trebui sa muncească serios pentru o carieră deci asta ar fi un posibil motiv.
Nu ai încredere în el? Așa a fost mereu relația voastră?
Ba da am încredere în el da așa a fost mereu relația noastră
Daca ai încredere în el, nu are rost sa inviți niște străini să judece relația voastră. Fiecare cuplu are normalitatea sa. Ești fericită cu el? Daca da, atunci asta e tot ce contează.
Nu știu tu trebuie sa ști cel mai bine cine este el cu Adevărat și ce fel este el cu Adevărat eu nu l-am vazut in viața mea nu știu cine este cu Adevărat si cum este el cu Adevărat
Nu trebuie sa te imbeti cu un pahar cu apa rece. Daca va intalniti in week.end pt.relatii intime(daca se intampla), el nu are intentii serioase cu tine.Nu e normal sa vorbiti numai prin mesaje.Nu e hotarat inca in privinta ta.
Dacă în timpul săptămânii vorbiți doar prin mesaje probabil mai are o iubită cu care locuiește împreună, și tu ești a doua iubită cu care stă în weekend cam așea? sau e foarte ocupat cu munca încearcă să afli mai multe despre el.
Eu cu iubita ne-am vazut aproape in fiecare zi pana ne-am casatorit.Dar as fi fost incantat sa gasesc pe cineva doar pentru beneficii gratis de weekend cum este cazul amicului tau.
Cand am citit ca are pretentii sa pui 50% la prezervative am crezut ca lesin de ras.Tu cu mortul asta de foame ai de gand sa continui?
Chiar crezi ca nu meriti mai mult?