| Alexandracoman433 a întrebat:

Buna TPU, am o relație de 1 an și 2 luni și eu cu iubitul meu in timpul săptămânii vorbim numai prin mesaje, nu prea mă sună de fel, e normal? In fiecare weekend ne vedem eu am 20 și el 32 de ani.

Răspuns Câştigător
| VoidEternal a răspuns:

Daca ai încredere în el, nu are rost sa inviți niște străini să judece relația voastră. Fiecare cuplu are normalitatea sa. Ești fericită cu el? Daca da, atunci asta e tot ce contează.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Asta nu-i relatie, decat din interes... fiindca el are alte femei cu care s eintalneste in timpul saptamanii.
Oricum, nu cred ca este o relatie fericita sau cu viitor.

| VoidEternal a răspuns:

Well, la 32 de ani ar trebui sa muncească serios pentru o carieră deci asta ar fi un posibil motiv.

Nu ai încredere în el? Așa a fost mereu relația voastră?

| Alexandracoman433 explică (pentru VoidEternal):

Ba da am încredere în el da așa a fost mereu relația noastră

| VoidEternal a răspuns (pentru Alexandracoman433):

Daca ai încredere în el, nu are rost sa inviți niște străini să judece relația voastră. Fiecare cuplu are normalitatea sa. Ești fericită cu el? Daca da, atunci asta e tot ce contează.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate are un serviciu solicitant și timpul nu ii permite asta.
Când ajunge seara acasă, poate e prea obosit. Mănâncă se spala, se culca și nu-i mai rămâne timp.

| 199onur7 a răspuns:

Nu știu tu trebuie sa ști cel mai bine cine este el cu Adevărat și ce fel este el cu Adevărat eu nu l-am vazut in viața mea nu știu cine este cu Adevărat si cum este el cu Adevărat

| MironMihaela a răspuns:

Nu trebuie sa te imbeti cu un pahar cu apa rece. Daca va intalniti in week.end pt.relatii intime(daca se intampla), el nu are intentii serioase cu tine.Nu e normal sa vorbiti numai prin mesaje.Nu e hotarat inca in privinta ta.

| Eduardo007 a răspuns:

Dacă în timpul săptămânii vorbiți doar prin mesaje probabil mai are o iubită cu care locuiește împreună, și tu ești a doua iubită cu care stă în weekend cam așea? sau e foarte ocupat cu munca încearcă să afli mai multe despre el.

| andreidoriand91 a răspuns:

Eu cu iubita ne-am vazut aproape in fiecare zi pana ne-am casatorit.Dar as fi fost incantat sa gasesc pe cineva doar pentru beneficii gratis de weekend cum este cazul amicului tau.
Cand am citit ca are pretentii sa pui 50% la prezervative am crezut ca lesin de ras.Tu cu mortul asta de foame ai de gand sa continui?
Chiar crezi ca nu meriti mai mult?